🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Кока-Кола ХБК България" отбеляза годишнините на производствените си центрове с емоционален и вълнуващ минифилм

Вижте всички пет части на уникалната продукция, която потопи зрителите в магията на мащабното производство

"Кока-Кола ХБК България" отбеляза годишнините на производствените си центрове с емоционален и вълнуващ минифилм
"Кока-Кола ХБК България" отбеляза годишнините на производствените си центрове с емоционален и вълнуващ минифилм
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Със специален минифилм с 5 епизода "Кока-Кола ХБК България" отбеляза годишнините на двата си завода в България - в Костинброд и Банкя. За да отпразнува подобаващо 25-годишнината на производствения център за газирани безалкохолни напитки в Костинброд и 15-годишнината на този за минерална вода - в Банкя, "Кока-Кола ХБК България" потопи зрителите в магията на производството и им предостави уникалната възможност да се запознаят с някои от главните герои, благодарение на които любимите им напитки пристигат до тях всеки ден.

Минифилмът бе разделен на 5 части, като всеки от епизодите представи един от петте стълба за развитие на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Уникалната продукция, реализирана със студио SPACE DIVE Productions, постигна своята основна цел, а именно да представи ключови моменти от процеса на мащабното производство, да запознае хората с етапите на развитие и модернизация на мощностите на заводите и да ги потопи в емоционалните лични истории на хората, които са движещата сила на целия процес. И петте епизода от поредицата, с която компанията отбеляза годишнините на своите заводи, са вече факт.

В първата част на минифилма, която носи името "Пътят на бутилката", зрителите успяха за първи път да се запознаят с някои от дългогодишните служители на двата производствени центъра. С много вълнение и усмивки по лицата служителите в заводите си спомниха за своите първи работни дни и споделиха за ежедневното удоволствие, което изпитват от работата си.

Вторият епизод - "Професионалисти", открехна широко вратата към личния свят на служителите на компанията и успя да предаде на зрителите емоциите, които съпътстват работата за една от най-вълнуващите компании и предпочитан работодател в България - "Кока Кола ХБК България".

"Продуктивност" е третият епизод от поредицата, който запозна отблизо зрителите с начина, по който функционират двата завода, и им разказа повече за най-модерната производствена линия във всички 28 държави от голямото семейство на "Кока-Кола ХБК".

Четвъртият епизод - "Партньори", разкри детайли за технологиите и автоматизирания процес в производствените центрове на "Кока-Кола ХБК България", които повишават производителността и позволяват на служителите да се фокусират още повече върху качеството. Епизодът потопи зрителите в магичния процес на производството, правилното съхранение и навременната доставка до крайния клиент на всички продукти от богатото портфолио на компанията.

Последният епизод от минифилма носи името "Планета" и успя да запознае отблизо зрителите с процесите, с които компанията се старае значително да намали използваните водни ресурси, да редуцира въглеродните емисии и да повиши процента на рециклирани отпадъци и използваната зелена електроенергия.

Петте части на минифилма, с който "Кока-Кола ХБК България" отбеляза годишнините на двата си производствени центъра в България - Костинброд (25 години) и Банкя (15 години), са онлайн и ще продължат да бъдат достъпни за всички зрители, които искат да се почувстват част от магията на "Кока-Кола".