АПИС предлага безплатен достъп до избрани информационни системи

Офертата важи до 15 септември т.г.

АПИС предлага безплатен достъп до избрани информационни системи
АПИС предлага безплатен достъп до избрани информационни системи
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В портфолиото на АПИС вече има 28 компютърни информационни системи, които съдържат стройно организирана, актуална и лесно достъпна правна, финансова, бизнес и справочна информация в помощ и за улеснение на работата във всички сфери на дейност.

За да се запознаете с продуктите, които могат да бъдат полезни и да улеснят вашата работа, сега, през месец август, АПИС ви предлага полезна възможност да направите това чрез безплатен достъп до избрани от вас системи, които можете да видите тук.

Ако желаете да получите потребителско име и парола за безплатен достъп и да разгледате избрания/те продукт/и, следва да се обадите на 02 988 35 42 / 980 48 27 / 923 98 00 или да се свържете с наш представител - вижте тук.

Може би ще проявите интерес към най-новите разработени от АПИС софтуерни системи като "Лицата на властта", "Санкционни списъци", "АПИС строй", "Имотни справки", които не само съдържат пълната, важна и ежедневно актуализирана информация в съответната област, но и могат да ви предпазят от пропуски, грешки и несъответствия с нормативните изисквания.

Възможността да получите безплатен достъп до избрани от вас продукти е до 15 септември 2023 г.

Не я пропускайте!