🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Есенно звездоброене от дивана

Какви филмови заглавия ще предложи тази есен в програмата си телевизионното съзвездие STAR Channel, STAR Life и STAR Crime

"Убийства в сградата"
"Убийства в сградата"
"Убийства в сградата"    ©  © 2021 20th Television. All rights reserved. 
"Убийства в сградата"    ©  © 2021 20th Television. All rights reserved. 
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Във време, белязано от непрестанното състезание от точка А до точка Б, от забързано ежедневие и чести промени, е важно да забавяме темпото и да заделяме моменти за искрено забавление и пълноценен отдих.

Тази есен ни носи чудесна възможност да станем част от високоскоростни преследвания, разследвания на убийства, абсурдно-смешни ситуации, много искрени човешки моменти и да се посмеем от сърце. Всичко това от спокойствието на дома си, докато се наслаждаваме на часове любимо съдържание и вълнуващи нови премиери.

Със звездната промяна на емблематичните канали FOX, FOX Life и FOX Crime на STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ни очаква един октомври, изпълнен с приятни изненади. И това е само началото.

За хората, които предпочитат комфорта на познатото и с удоволствие се връщат към изпитаните и доказали се с времето сериали, имаме добри новини - STAR Channel продължава да радва зрителите си с историите, които обичат като "Семейство Симпсън", "Касъл" и "Кости".

STAR Life отново ще ни пренася на Уистерия Лейн, при добре познатите ни и емблематични за канала персонажи от "Отчаяни съпруги", както и по коридорите на болница "Сиатъл Грейс", където професионалистите от "Анатомията на Грей" се борят за живота на пациентите си.

А за тези, които искат да допълнят телевизионното си преживяване с още вълнуващо съдържание, предлагаме и подбор от някои завладяващи премиерни заглавия.

STAR Channel събужда авантюристично-носталгичната нотка в нас с поредицата "Истински лъжи" (премиера на 4 октомври, 22:00), вдъхновена от едноименния хитов филм на Джеймс Камерън. Сериалът проследява историята на първокласния международен таен агент от американска разузнавателна служба, Хари Таскър, и неговата съпруга - отегчен от ежедневието езиков професор, която прави шокиращото разкритие, че привидно обикновеният ѝ съпруг води двойствен живот.

Феновете на внезапните обрати и смеха до сълзи ще имат възможност да се гмурнат в тайнствата, които крие всеки епизод от комедийния сериал "Убийства в сградата" (премиера на 5 октомври, 22:00). Създаден от Стив Мартин, Дан Фогелман и Джон Хофман, той разказва за срещата между трима непознати съседи (Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес), които споделят обща страст към популярен подкаст за разследване на истински престъпления. Те се оказват въвлечени в епицентъра на едно такова престъпление, когато в луксозната им жилищна сграда в Upper West Side се случва мистериозна смърт при съмнителни обстоятелства. Триото използва "опита" от общото си хоби, за да разнищи случая.

Заедно с промяната в облика си от октомври каналът STAR Life ще донесе на феновете и порой от звезди с премиерни сериали като "Гаслит" (премиера на 3 октомври, 22:00) с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и "Малки пожари навсякъде" (премиера на 4 октомври, 22:00) с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли.

"Гаслит" е модерен прочит на политическия скандал "Уотъргейт" от 70-те години на миналия век, който се фокусира върху неразказани истории и забравени герои от това време.

Той разкрива сътресенията в живота на Марта Мичъл, след взлома в Уотъргейт. Изборите, които прави в разгара на скандала, застрашават брака и репутацията ѝ.

Базиран на едноименния бестселър на Селест Инг, сериалът "Малки пожари навсякъде" проследява преплетените съдби на перфектното семейство Ричардсън и загадъчните майка и дъщеря, които преобръщат живота им. Историята изследва тежестта на тайните, естеството на изкуството и идентичността, свирепото притежание на майчинството и опасността от вярата, че спазването на правилата може да предотврати потенциално бедствие.

Тези и още много интересни заглавия очаквайте тази есен в програмата на телевизионното съзвездие STAR Channel, STAR Life и STAR Crime.