🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Започна кандидатстването за финтех програмата на Raiffeisenbank

Стартиращи компании могат да се включат до 26 юни

Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

За четвърта поредна година български стартиращи компании с финтех проекти могат да кандидатстват в международната акселераторска програма Raiffeisenbank Elevator Lab. Тази година в надпреварата могат да се включат бизнеси от цял свят, като най-перспективните от тях ще бъдат избрани да преминат през петмесечното обучение за достигане на фаза "доказване на концепцията" (Proof of Concept) на проектите си.

Инициативата е подходяща за компании в напреднал етап от развитието на бизнесите им, които разработват финтех решения за корпоративни клиенти в сферите на анализ на база данни и програми за лоялност. Желаещите да се включат могат да го направят https://elevator-lab.com/partnership-program/track-analytics-loyalty/"> на сайта на Elevator Lab, като попълнят онлайн форма за кандидатстване не по-късно от 26 юни.

Подборът на стартиращите компании ще се случи в няколко етапа. В началото на септември участниците ще представят проектите си във видеоконферентен разговор, на базата на който ще бъдат избрани финалистите. В края на месеца екипите ще преминат през менторски сесии и ще презентират бизнесите си във финалния етап от подбора. Журито ще бъде съставено от представители на членове на бода и мениджъри на Raiffeisenbank International и дъщерните банки в България и Румъния, които се водят домакини на тазгодишното издание.

Победителите ще спечелят участие в акселераторската фаза на програмата, която ще се проведе от октомври до февруари 2021 г. В този период екипите ще работят с ментори с цел решенията им да достигнат доказване на концепцията им. През май или юни догодина всички участници в програмата ще представят бизнесите си пред жури на т.нар. Demo day. Двете най-добри решения ще имат възможност да бъдат интегрирани в глобалната мрежа от финансови институции на групата на Raiffeisenbank.

Все още няма коментари
Нов коментар