DigitalK: Стани част от общността на технологичните лидери

Първите 100 души с хибриден билет ще могат да присъстват на нетуъркинг среща на живо с някои от лекторите на конференцията

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Ако миналата година беше белязана от несигурни прогнози за бъдещето, през 2021 г. промените вече са факт и са видими за всички. Технологиите са в основата за безпроблемното функциониране на все повече бизнеси, а бързината се превърна в едно от най-силните конкурентни предимства. За да използват промените в своя полза обаче, бизнесите трябва добре да познават новата среда.

За единадесет години от създаването си, конференцията DigitalK се обособи като източник на най-новите технологични тенденциите, представени от хората, които ги създават. Тази година събитието, организиранo от "Капитал" и LAUNCHub Ventures, ще се проведе в хибриден формат на 27 и 28 май и ще се излъчва от виртуалното студио "Кривина хъб". Сред основните теми в програмата на DigitalK са новите начини за комуникация и отражението им върху технологични гиганти като Microsoft и Zoom. Покрай засиленото използване на различни технологични инструменти и решения компаниите започнаха все повече да мислят за киберсигурността - тема, която също ще бъде покрита в тазгодишната конференция. И не на последно място, ключовата дума на телекомите през последната година - 5G технологията и изграждането на инфраструктурата за нея.

Нетуъркинг на живо

Конференцията DigitalK традиционно обещава силна технологична програма. През годините обаче събитието се превърна в нещо повече от два дни, наситени с лекции и дискусии. Около него се изгради общност от специалисти, предприемачи и инвеститори, събрани на едно място от различни краища на света, които освен с публиката обменят опит и идеи помежду си.

Затова тази година DigitalK обръща специално внимание на нетуъркинга. В края на втория ден от конференцията, на 28 май, лектори и партньори на DigitalK ще се съберат на среща на живо между 17.30 часа и 20.30 часа в Университетска ботаническа градина на улица "Московска" 49. Събитието на живо обаче ще бъде достъпно и за публиката. Първите 100 участници, които си купят хибриден билет, ще могат да обсъдят на място технологичните тенденции и да се срещнат на живо с някои от хората, които ги създават.

Вижте някои от лекторите в тазгодишната конференция на Digitalk:

Специалните епизоди на подкаста на DigitalK можете да чуете тук>>

Повече информация за програмата можете да намерите на digitalk.bg и facebook.com/digitalkcon. Ако искате да получавате информация за най-важните акценти от събитието, може да се абонирате за бюлетина на английски език, като попълните формата в сайта на digitalk.bg.

Все още няма коментари
Нов коментар