🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Ритал" представя виртуално новия IT шкаф TX CableNet

Крайният срок за регистрация е 12 ноември 2021 г.

"Ритал" представя виртуално новия IT шкаф TX CableNet
"Ритал" представя виртуално новия IT шкаф TX CableNet
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Виртуално събитие на "Ритал" ЕООД ще представи решенията в управлението на кабелите, разработени и предлагани от германския производител RITTAL.

Вратите на виртуалното събитие ще бъдат отворени в 10:30 ч. на 16 ноември 2021 г.

Желаещите да се включат в събитието трябва да се регистрират на уебстраницата (https://mailchi.mp/rittal/rittaltxcablenetwebcast)

Крайният срок за регистрация е 12 ноември 2021 г.

Мениджърите на компаниите взимат решения всеки ден - за нейния бизнес, за клиентите, за служителите. Те трябва да са винаги в крак с времето, с пазарните тенденции, с поведението на потребителите те, за да управляват икономически ефективен и устойчив на бъдещето бизнес. Но дали това важи и за IT инфраструктурата, която става все по-важна за устойчивата работа на бизнес процесите?

IT специалистите в организации от различни вертикални индустрии управляват все по-сложни системи, като трябва да се справят с различни ситуации в най-кратки срокове. Подпомагайки IT отделите, RITTAL разработи решението TX CableNet Rittal, което ускорява мрежовото окабеляване с професионално качество. С този шкаф, сглобен още в завода на производителя, се осигурява бърз монтаж във всяко съоръжение на компанията, както и лесна интеграция с останалата IT инфраструктура. Независимо дали се използват големи или малки снопове мрежови кабели, решението гарантира минимален радиус на огъване, като по този начин се постига перфектното им подреждане с "принципа на водопада".

Шкафът TX CableNet осигурява бърз монтаж и лесна интеграция.

В TX CableNet са комбинирани иновативно управление на мрежови кабелни снопове с търсенето на професионално качество. Освен с пословична механична стабилност на шкафа това включва систематичен подход, надеждна глобална наличност и бърза доставка. TX CableNet предлага 13 варианта на шкафовете, които могат да се използват на различни места, като IT инфраструктурата може да се инсталира дори в ограничени пространства.

На виртуална среща със специалистите от RITTAL ще разберете какви са новите опции на IT мрежови шкафове на RITTAL - TX CableNet и как те съчетават иновации, опит и професионално качество, осигуряват свободата да се концентрирате върху основния си бизнес. Лектор на събитието ще бъде Явор Панайотов, продуктов мениджър IT в "Ритал" ЕООД.