"Ритал" и "Ритбул" обединяват усилия, за да добавят стойност за своите клиенти и партньори

Двете фирми организират съвместно виртуално събитие RITTAL & RITTBUL AUTOMATION DAY

"Ритал" и "Ритбул" обединяват усилия, за да добавят стойност за своите клиенти и партньори
"Ритал" и "Ритбул" обединяват усилия, за да добавят стойност за своите клиенти и партньори
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Решенията на RITTAL и "РИТБУЛ" ЕООД обхващат всички етапи от стойностната верига на компаниите - от инженеринг, поръчки и производство до пускане в експлоатация и обслужване.

По време на виртуалния семинар лекторите на "РИТАЛ" ЕООД и "РИТБУЛ" ЕООД ще демонстрират как решенията им могат да ускоряват процесите и да повишат производителността на индустриалните предприятия.

Виртуалните врати на събитието ще бъдат отворени в 10:30 ч. на 16 септември 2021 г.

Желаещите да се включат в събитието трябва да се регистрират на уебстраницата

https://mailchi.mp/rittal/rittalrittbulautomationday

Крайният срок за регистрация е 12 септември 2021 г.

Двете фирми ще покажат автоматизираните системи на RITTAL и софтуера за проектиране Eplan, представен от "РИТБУЛ" ЕООД, а инж. Елена Минчева ще разкаже за пътя към успеха след имплементирането им в производството на фирма "ОСКАР-ЕЛ" ЕООД.

"Ние ви даваме възможност да излезете победител от индустриалната трансформация към новия стандарт Индустрия 4.0" - заявяват от "РИТАЛ" ЕООД. И допълват: "Нашата цел е да разработим решенията, от които нашите клиенти ще се нуждаят в бъдеще, и така да ги подготвим."

От ръководството на "ОСКАР-ЕЛ" ЕООД споделиха: "Чрез Eplan и Perforex на RITTAL намалихме времето за производство и грешките, а оттам - и разходите. Резултатът е ниски разходи и високо качество."

.

Лектори на събитието ще са:

  • инж. Александър Касчиев - търговски директор в "РИТАЛ" ЕООД
  • Иван Йорданов - Eplan специалист и електропроектант
  • инж. Елена Минчева - управител на "ОСКАР-ЕЛ" ЕООД

"Искате ли да знаете как да направите процесите в стойностната верига на вашата компания по-бързи, по-икономични и по-точни? Вземете участие в нашето онлайн събитие и бъдете с нас на живо - без значение къде се намирате", призовават организаторите.