🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

"Гордън Рамзи: кулинарният изследовател"

"Гордън Рамзи: кулинарният изследовател"

По National Geographic започва третият сезон на "Гордън Рамзи: кулинарният изследовател". В него известният готвач излиза извън рамките на познатите рецепти и дестинации, за да се справи с предизвикателствата на неотъпканите пътеки. Част от страните, които посещава, за да се запознае с местните кухни и обичаи, са: Португалия, Мексико, Пуерто Рико, Исландия, както няколко интересни места в САЩ: Грейт смоуки маунтинс, Тексас и др. Най-близката точка до България, която посещава, е Хърватия. По време на пътешествието си, Гордън Рамзи, който е не просто готвач, но професионалист с множество звезди "Мишлен", се среща с местни гастрономи и изследва културата на районите, които посещава, чрез кулинарните им традиции.

По National Geographic, премиера на 29.08, от 21 ч.

"Само убийства в сградата"

Новият сериал по стрийминг платформата Hulu е на Стив Мартин и Джон Хофман. Обещават десет забавни серии, в които главните герои не се познават един друг, но всички споделят обща страст - престъпленията. Оказват се неочаквано замесени в едно общо престъпление. В сериала участват комедийните актьори като Стив Мартин и Мартин Шорт, както и певицата Селена Гомес. Появява се и Стинг, който играе себе си.

По Hulu, премиера на 31.08

"В процес на работа" (Work in progress)

Дългоочакваният втори сезон на комедийния сериал "В процес на работа" може да се гледа по HBO GO. Отново в център е главната куиър героиня Аби Макенани от Чикаго, която е и сценаристка на сериала и включва биографични елементи в него. Този път се бори с последствията от трудна раздяла, тъкмо си мисли, че е намерила баланса и целта в живота си, когато се появява пандемия и спешен случай в семейството й. Освен Аби участват още Карин Англин и Джулия Суини.

По HBO GO, премиера на 23.08

Все още няма коментари
Нов коментар