🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

Clickbait

Ник Брюър изглежда перфектният семеен мъж до деня, в който е отвлечен без следа. Малко след мистериозното му изчезване в интернет се появява клип от похитителите му, които заплашват, че ще го убият, ако видеото достигне 5 милиона гледания. Кой стои зад това и защо - близките на Ник се надпреварват с предположения, като всяка една догадка е представена в отделна серия на сериала.

Премиера, Netflix

LuLaRich

Документален филм за LuLaRoe - основаната през 2012 г. в САЩ компанията за продажба на дамски облекла в интернет, която премина от бързо разрастващ се феномен до пирамидална схема. Поредицата от четири части, представяща истинската й история, ще ви накара да се замислите какво и как купувате онлайн.

Премиера, Amazon Prime Video, 10 септември

The D'Amelio Show

След шоуто на Кардашияните идва това на новите псевдозвезди - на "кралицата на TikTok" Чарли д'Амелио, сестра й Дикси и родителите им Хайди и Марк. От почти пълната неизвестност и на пръв поглед нормален живот до попадането в светлината на прожекторите на Холивуд почти за една нощ, те са изправени пред нови предизвикателства и възможности. Как ще балансират отношенията си и ще се справят ли изобщо - гледаме "на живо"?

Премиера, Hulu Original

Все още няма коментари
Нов коментар