Домашно кино: Мишел де Суърт в "Бебето", Ребел Уилсън в Senior Year

Нови заглавия по стрийминг платформите и телевизионните програми

Кадър от минисериала "Бебето"

"Бебето"

Новият минисериал в осем епизод на Сиан Робинс-Грейс (Sex Education) е с лаконичното заглавие "Бебето". В тази копродукция на HBO и SKY Сиан си сътрудничи с Люси Геймър ("Лъжи"). Сериалът е своеобразна комедия на ужасите, или как вижда майчинството жена, която не иска да бъде майка. Мишел де Суърт пресъздава ролята на Наташа, която има малък ресторант и се ядосва, че най-близките й приятелки изведнъж виждат смисъла на живота си само в децата. Бягайки от тях и от досадната й тема, тя планира уикенд в самотна къща на брега, където неочаквано се оказва с бебе в ръце.

По HBO Маx, нов епизод всеки понеделник в стрийминг платформата

Senior Year

Комедийната актриса Ребел Уилсън, която впечатли феновете си с отслабване с над 30 килограма, играе главната роля в новата продукция на Netflix. Нейната героиня се събужда от кома на 37 години, след като е пропуснала двадесет години от живота си, тя не може да осъзнае, че не може да се върне в училище. Филмът показва разликите между тийнейджърите днес и учениците от 90-те, както и колко много се е променил светът.

По Netflix, премиера на 13 май

"Барбекю"

Том Керидж е отличен със звезда "Мишлен" готвач, който обича да готви на скара и ще сподели със зрителите рецепти за летни барбекю преживявания. На 6 май е премиерата на първия сезон на неговия кратък кулинарен сериал. Керидж обещава да изненада всички, независимо дали предпочитат месото, риба или печени зеленчуци. В епизодите ще видим: пиле, печено върху кенче бира, риба Джон Дори на скара, салата от карфиол на барбекю, както и бавно изпечена медена торта.

По 24Kitchen, всеки петък нов епизод от 13 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар