🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: "Ирма Веп" с Алисия Викандер, Obi-Wan Kenobi с Юън Макгрегър

Нови заглавия по стрийминг платформите

Ирма Веп

Новият HBO сериал с участието на носителката на Оскар Алисия Викандер е римейк на пълнометражния филм от 1996 г., създаден, написан и режисиран от номинирания за Emmy Оливие Асаяс ("Карлос"). Главната героиня Мира е американска филмова звезда, която, разочарована от кариерата си и след скорошна раздяла, пристига във Франция, за да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френската класика на немия филм "Вампирите". Историята започва да преплита реалността на Мира и тази на героинята й на снимачната площадка.

Премиера, 7 юни, HBO Max и HBO

Obi-Wan Kenobi

Минисериал, посветен на култовия образ Оби-Уан Кеноби от сагата Star Wars, изигран от талантливия Юън Макгрегър. Действието се развива десет години след събитията в Star Wars: Епизод III - Отмъщението на ситите, в края на които ученикът и приятел на Оби-Уан Анакин Скайуокър преминава към тъмната страна на Силата. Премиера, Disney+

Тина

Откровен и интимен портрет на живота и кариерата на музикалната икона Тина Търнър от първите дни на славата й, през личните и професионалните перипетии, до превръщането й в глобален феномен през 80-те. Включва интервюта с певицата, проведени в дома й в Цюрих, Швейцария, разговори с най-близките й хора, непоказвани досега снимки, видео- и аудиозаписи, които дават по-ясна представа за драматичната й история.

Премиера, HBO Max

Hustle

Спортна комедия, в която героят на Адам Сандлър е баскетболен скаут, натъкнал се на изключително талантлив играч, докато е в Испания. Той се заема да отведе откритието си към успеха и приемането му в NBA, но без одобрението на отбора му.

Премиера, Netflix, 8 юни

Все още няма коментари
Нов коментар