🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино | Итън Хоук и Иън Макгрегър в Raymond and Ray, новият сезон на The White Lotus

Какво ново в стрийминг платформите

Raymond and Ray

Двама суперталантливи актьори влизат в главните роли в новия комедийно-драматичен филм на Apple TV+. Итън Хоук и Иън Макгрегър са полубратя, живеещи в сянката на ужасния си баща. Те не са общували нито с него, нито помежду си от години и когато той умира, получават възможност да надникнат в себе си, да излекуват емоционалните си рани и да се свържат отново. Режисьор и сценарист е Родриго Гарсия, отличаващ се с проникновената си и задълбочена работа, в случая - и с оптимална доза хумор (In treatment, Albert Nobbs).

Премиера, Apple TV+

The White Lotus 2

Един от най-добрите сериали за изминалата година - социалната сатира на сценариста и режисьор Майк Уайт, се завръща с втори сезон. Ще видим почти изцяло нов актьорски състав, но ще видим отново отбелязала силно завръщане Дженифър Кулидж, номинирана за "Златен глобус" за ролята ѝ. Отново ще следим героите в продължение на една седмица - този път в курорта White Lotus в Сицилия, Италия.

Премиера, HBO, 30 октомври

The Watcher

Боби Канавале и Наоми Уотс са семейство в най-новата продукция на Райън Мърфи (създател на American Horror Story, "Клъцни/Срежи", "Яж, моли се и обичай", последния сериал за Джефри Дамър). Двойката тъкмо се нанася в огромна къща в предградията на Ню Джърси. И с това започват проблемите им. Участват още Миа Фароу, Марго Мартиндейл, тук също еи Дженифър Кулидж. Сериалът е по действителен случай - разказан в статия от 2018 г. в американската онлайн медия The Cut.

Премиера, Netflix