🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино | Какво ново по стрийминг платформите

Хорър антологията на Гийермо дел Торо, нов сезон на "Берлински Вавилон"

Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities

Забележителна хорър антология от осем епизода, която ни среща с различни зловещи истории и гледки - разлагащи се мъртъвци, чудовища, зли сили, призраци... В ролята на продуцент и основна креативна сила е мексиканският режисьор и носител на "Оскар" Гийермо дел Торо, който кани различни режисьори за всяка отделна серия, за да пресъздадат в пълна свобода реалности, съществуващи отвъд нормалния ни свят. Сред тях са Панос Косматос (Mandy), Винченцо Натали ("Кубът на страха", Splice), Дейвид Прайър (The Empty Man), Катрин Хардуик ("Здрач") и др.

Премиера, Netflix, 25 октомври

Берлински Вавилон

Действието в новия, четвърти, сезон на хитовия детективски сериал вече се разгръща в началото на 30-те години на миналия век в Германия. Кулминационна точка на "златните двадесет" години е в глобалния крах на фондовия пазар, а мафиотска война, кипяща по улиците на Берлин, отвежда зрителя все по-навътре в най-мрачния период от германската история.

Премиера, HBOMax

Историята: Интересните моменти

Осем едночасови епизода представят историята по нов начин и чрез най-интригуващите факти. Във фокуса на поредицата попадат теми като ключовите президентски кампании, важността на секретната информация в дипломатическите отношения, богатството на световните лидери.

Премиера, National Geographic, 25 октомври, 23:00 ч., всеки вторник от 23:00 ч.

3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар