Домашно кино: Адам Драйвър и Грета Гъруиг в White Noise

Какво ново по стрийминг платформите

White Noise

След успеха на Marriage Story от 2019 г., актьорът Адам Драйвър и режисьорът Ноа Баумбах отново си партнират в общ филм. White Noise разказва за опитите на едно американско семейство от 80-те да се справи с обичайните конфликти в ежедневието, докато инцидент не ги кара да се потопят по-дълбоко в тайните на света около тях. Драйвър е в ролята на Джак Гладни, първият професор по "хитлеристика" в колеж в малко провинциално градче, край което е изпуснато опасно химическо вещество.

Трагикомична, абсурдна и оригинална - лентата на Баумбах е по романа на американския писател Дон ДеЛило от 1984 г., издадена на български от изд. "Алтера". В ролите още са Грета Гъруиг, Дон Чийдъл, Рафи Касиди, Сам Нивола, бившият член на Outkast Андре Бенджамин.

Премиера, Netflix

The Pale Blue Eye

Адаптация на едноименната готическа мистерия на американския писател Луис Баярд от режисьора Скот Купър с Крисчън Бейл в главната роля. Главният герой е пенсиониран детектив, натоварен със задачата да разкрие убийство във военната академия Уест Пойнт през 1830 г. За целта обединява сили с един от кадетите в Уест Пойн - самия Едгар Алън По.

Премиера, Netflix, 6 януари

Сървайвър: обратно към примитивното - през Андите

Шест едночасови епизода показват първия етап от епичното пътешествие из Южна Америка на изследователя на дивата природа Хейзън Одел.

Той се отправя към могъщата Атлантическа гора, за да се бори за оцеляването си в пълни със змии блата и по време на смъртоносно спускане по водопад, и следва слънцето на запад до територията на народа гуарани.

Премиера, National Geographic, всяка сряда от 22:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар