Домашно кино: "Последните оцелели" и That 90's Show

Какво ново по стрийминг платформите

The Last of Us: Последните оцелели

Педро Паскал ("Мандалорецът", "Наркос", "Игра на Тронове") е звездата в сериала на HBO, базиран на едноименна популярна игра за Playstation. Адаптацията е на създателя й Нийл Дръкман и на носителя на "Еми" за сериала "Чернобил" Крейг Мейзин. Действието се развива в постапокалиптичния свят, след като смъртоносен вирус унищожава почти цялата съвременна цивилизация, а Америка е обсебена от канибалистични мутанти. Джоел (Паскал) е нает да изведе нелегално от карантинната зона 14-годишната Ели (Бела Рамзи от "Игра на Тронове") от карантинна зона до организация, която търси лек за вируса, и двамата се налага да преминат през САЩ и да оцелеят.

Премиера, HBO Max, 16 януари

That 90's Show

Спиноф на американския ситком That 70's Show, който ни връща в къщата на семейство Форман в Уисконсин, където някогашните тийнейджъри вече са пораснали и имат свои деца. В продължението, ситуирано в средата на 90-те, Лея Форман (Кали Хаверда), дъщеря на Ерик Форман и Дона Пинчоти, отива на гости при баба си и дядо си, и събира в старото мазе нова група от приятели, изправени пред нови тийнейджърски предизвикателства. Аштън Къчър и Мила Кунис, които са сред оригиналния състав на шоуто, се появяват за кратко.

Премиера, Netflix, 19 януари

The Lying Life of Adults

Сериал, адаптация на романа на Елена Феранте "Измамният живот на възрастните". Шестте епизода проследяват трудния преход на Джована - вече непокорна тийнейджърка, търсеща новото си лице в два града, които се ненавиждат и се боят един от друг: горният, лъскавият Неапол, и Неапол на низините, средище на крайности и вулгарност през 90-те години.

Премиера, Netflix

Все още няма коментари
Нов коментар