Домашно кино: светът според Филомена Кънк; нов сезон на The Mandalorian

Какво ново по стрийминг платформите

Cunk on Earth

"Дали Исус е "първата знаменитост", жертва на cancel културата?" Ако искате да се посмеете, непременно хвърлете поглед на тази поредица на BBC - пет псевдодокументални серии, водени от фиктивната журналистка Филомена Кънк (комедийната актриса Даян Морган), изследващи човешката цивилизация. Въпреки че Кънк e популярен персонаж от известно време и преди, това е първото ѝ шоу. В него тя се среща с реални професори, учени и експерти, за да им зададе своите неуместни въпроси, което води до неловки и до комични моменти. Автор на поредицата е Чарли Брукър, създателят на сериала Black Mirror.

Премира, Netflix

Daisy Jones & The Six

Сериал по романа на Тейлър Дженкинс Рийд, който още с излизането си през 2019 г. се превръща в бестселър. Историята проследява възхода и падението на измислена американска група в Ел Ей през 70-те, подобна на Fleetwood Mac, чрез фалшива документалистика, като основната сюжетна линия е конфликтът между членовете Били Дън (Сам Клафлин) и Дейзи Джоунс (Райли Кийо). Продуцент на сериала са Рийз Уидърспун и компанията й Hello Sunshine.

Премиера, Amazon Prime, 3 март

The Mandalorian 3

Чудесна новина за феновете на Star War - шоуто, което следва Дин Джарин (Педро Паскал) като самотен ловец на глави и защитник на малкия Грогу (известен още като Бейби Йода), е тук с третия си сезон. Новата република се бори да изведе галактиката към по-светло бъдеще със стари съюзници и нови противници

Премиера, Disney+

Виагра: хапчето, което промени света

Виагра е лекарството, което пренаписа книгата на голямата фармацевтика и промени секса завинаги, след като тестваното за сърдечно лекарство показва необичаен страничен ефект. Историята на синьото хапче е разказана в три едночасови епизода.

Премиера, Discovery, 5 март, 23:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар