Домашно кино: Кристоф Валц в The Consultant

Какво ново в стрийминг платформите

The Consultant

Кристоф Валц ("Гадни копилета", "Джанго без окови") e звездата в нов минисериал на Apple TV+. Двукратният носител на награди "Оскар", "Златен глобус" и БАФТА се превъплъщава в поредния краен и нестандартен образ в кариерата си - на консултанта Регус Патоф, нает да спаси разработващата мобилни приложения компания CompWare. Но вместо да усъвършенства различни бизнес практики, ексцентричният шеф нахлува в живота на служителите с неочаквани изисквания и предизвикателства до степен на истинска заплаха за личния им живот. Поредицата е създадена от Тони Басгалъп (Servant) по едноименния роман на Бентли Литъл и е определена като комедиен трилър и сатира за атмосферата на работното място.

Премиера, Apple TV+, 24 февруари

"Трите бора"

Адаптация по романа Fatal Grace на канадската бестселър писателка Луиз Пени. Сюжетът проследява емпатичния и проницателен главен инспектор Арман Гамаш (Алфред Молина), докато разследва убийство в привидно идиличното квебекско село Трите бора. Освен че ще открие отдавна заровени тайни, Гамаш се изправя пред някои от собствените си призраци.

Премиера, HBOMax

Liaison

Британско-френският сериал събира на един екран две големи филмови имена - Венсан Касел и Ева Грийн. Двамата агенти и бивши любовници са замесени в история за шпионаж и политически интриги. Те ще трябва да работят заедно и да се справят с международни кибератаки, които заплашват Обединеното кралство, а в процеса се изправят срещу заровените тайни на тяхната разрушителна връзка.

Премиера, Apple TV+, 24 февруари

Все още няма коментари
Нов коментар