Домашно кино | Втори сезон на Tokyo Vice и Никол Кидман с главна роля в нов сериал

Какво ново по стрийминг платформите

Tokyo Vice 2

Две години след дебюта си и моменталния успех, който пожъна, криминалната драма, продуцирана от Майкъл Ман ("Жега", "Вътрешен човек") е тук със своя втори сезон. Историята се базира на биографичната книга "Пороците на Токио" на американския журналист Джейк Аделстийн, разказваща за работата му като репортер в Япония през 1999 г. Единственият чуждестранен служител на най-големия вестник в страната е назначен в криминалния отдел, но желанието му да разкрива истината и да работи по сериозни истории е постоянно възпрепятствано от тромавата журналистическа практика или от замесените в престъпленията хора. Докато се запознава все повече с културата и упорито не се отказва от задълбочения си подход, той се потапя в света на организираната престъпност и тайните за града, подкрепен от опитния детектив Хирото Катагири (Кен Уатанабе). В новите серии Джейк навлиза още по-надълбоко в тъмните дебри на якудза, но докато разследва поредната мистерия, скоро осъзнава, че това може да му струва живота, както и този на близките му.

Премиера, HBO Max, 8 февруари

Mr. & Mrs. Smith

Римейкът на филма, в който главните роли - на мястото на Брад Пит и Анджелина Джоли - са поверени на Доналд Глоувър и Мая Ърскин. Създателите на сериала обещават още по-интригуващо преживяване с поредицата, като започнем от факта, че основните персонажи са самотници, които получават работа в една шпионска агенция и трябва да сключат уреден брак помежду си.

Премиера, Amazon Prime Video, 2 февруари

Expats

Базиран на едноименния роман The Expatriates на Джанис Лий от 2016 г., новият оригинален драматичен сериал на Prime Video, се развива на фона на Хонконг и се върти около живота на сплотена група жени, част от емигрантската общност в региона. В тази среда, в която богатството е стремеж, а връзките са интензивни, но временни, една среща предизвиква верижна реакция от събития, които променят съдбите на всички участници и ги оставят завинаги променени. С участието на Никол Кидман, Джи-йонг Ю, Джак Хюстън, Сарайу Блу, Брайън Тий и Флора Чан.

Премиера, Prime Video

Все още няма коментари
Нов коментар