Домашно кино | Baby Reindeer: шокиращо искрена британска драма за обсесия и преследване и поредица с Конан О'Брайън и

Какво ново по стрийминг платформите

Baby Reindeer

Шотландският писател и комик Ричард Гад създава завладяваща британска драма, основана на негова лична истинска история. В лимитирания сериал, адаптация на едноименния му моноспектакъл, той играе Дони Дън - борещ се за оцеляване комик и нещастен барман, който живее с майката на бившата си приятелка и се задушава от съжаление. Затова един ден, когато Марта (Джесика Гънинг) сяда в бара му, докато е на смяна, той мигновено изпитва съжаление към нея и я приема за другар, заслужаващ състрадание.

Добронамереният му жест да я почерпи обаче вдъхновява силна обсесия, която заплашва да унищожи напълно живота и на двамата завинаги. Скоро след първата им среща тя започва да пише на Дони стотици имейли на ден, да тормози познатите му, да появява се на негови изяви и пред дома му. Защото Марта не е просто тъжна жена на средна възраст, тя е осъден преследвач. Сериалът е откровен, суров, мрачно комичен, но и тревожен, и ни насочва към това да се замислим за днешното дигитално време, когато е почти невъзможно да скриеш самоличността си и можеш да бъдеш открит от всеки без особено затруднение.

Премиера, Netflix

Unfrosted: The Pop-Tart Story

Американският стендъп комик, писател и продуцент Джери Сейнфелд създава този комедиен филм, за да върне зрителите назад във времето в Мичиган през 1963 г. Бизнес съперниците Kellogg's и Post Cereal се състезават в създаването на революционен продукт, който ще промени облика на закуската, каквато американците познават.

Премиера, Netflix, 3 май

С Конан О'Брайън около света

Когато телевизионният водещ Конан О'Брайън обяви преди години, че прекратява своето вечерно шоу, стана ясно, че работата му продължава с HBO Max. Сега гледаме част от нея - забавна пътешественическа поредица, в която водещият опознава местни култури и се среща с фенове, които преди е срещал в своя подкаст.

Премиера, HBOMax

3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар