Нулев епизод - Измисленият шпионски скандал с "Русофили"

Аудиокоментар на Йово Николов за това кои вътрешнополитически мотиви стоят зад ареста на Николай Малинов

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В този нулев епизод на седмичния подкаст "Гласът на "Капитал", записан на 17 септември, ще чуете коментар на журналиста Йово Николов за т.нар. шпионски скандал с "Русофили", при който беше арестуван лидерът на движението Николай Малинов. Той беше обвинен, че е защитавал срещу заплащане интересите на две руски неправителствени организации, свързани с бившия офицер на КГБ Леонид Решетников и олигарха Константин Малофеев. В епизода Йово Николов обяснява защо в този случай прокуратурата бърка слугинаж с шпионаж.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите от "Капитал" разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина с контекст и анализ. Започваме с няколко нулеви епизода, в които тестваме различни формати. Те са записани в последните няколко седмици, затова и темите вероятно са ви добре познати. Решихме все пак да ги споделим с вас, за да съберем обратна връзка какво и как можем да подобрим. Можете да ни пишете на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и другите нулеви епизоди:

Гласът на "Капитал": Защо Христо Ковачки гори боклук

Ивайло Станчев обяснява схемата на енергийния бизнесмен за удължаване на живота на топлоцентралите му из страната

Гласът на "Капитал": Борисов ли управлява държавата

Алексей Лазаров и Румяна Червенкова разказват кои са сигналите, че не само премиерът държи кормилото на управлението

NB: Очаквайте следващата седмица в "Гласът на "Капитал" специалната ни предизборна поредица - "Един ден с кандидатите за кмет на София". Прекарахме време на терен с Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов и Борис Бонев. В няколко епизода ще чуете какви решения предлагат те на проблемите на София, как ги видяха нашите репортери, как ги посрещат гражданите и какви въпроси им задават.

Все още няма коментари
Нов коментар