Достига ли България пика на епидемията

Аудиокоментар на журналистите Деси Николова и Алексей Лазаров за това на какво се дължи бумът на заразени с коронавирус и какъв е напредъкът в разработването на ваксина

Защо в седмицата след Великден бройката на заразените с коронавирус българи започна да се увеличава с по-високи темпове? Навлизаме ли в пика на епидемията, или виждаме резултатите от по-масовото тестване сред населението? Реалистично ли е още през есента да има ваксина против коронавирус в масова употреба?

В новия епизод на подкаста "Гласът на Капитал" журналистите Деси Николова и Алексей Лазаров отговарят на тези въпроси и още - какъв е пътят, по който ваксината може да влезе в масова употреба, и защо в момента наблюдаваме впечатляващ научен прогрес в разработването на лек срещу вирусa.

Бележка от редактора: Разговорите са записани на 23 април.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишния епизод:

Коронакризата и най-голямата икономика в света

Аудиокоментар на Огнян Георгиев и Алексей Лазаров за това какви щети понасят САЩ в борбата с вируса и какво възстановяване очакват

Все още няма коментари
Нов коментар