🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Здравната система дава заето, а правителството харчи като за последно

Ани Коджаиванова и Николай Стоянов за това какви мерки могат да сложат спирачка на епидемията и за раздутия бюджет 2021

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

През седмицата България устойчиво мина 2000 случая на заразени с коронавирус на ден. Управляващите очевидно са изпуснали контрола над епидемията и здравната система започна да дава заето. На фона на това отиващото си вече правителство планира да раздуе публичните разходи като за последно през бюджет 2021.

Редакторите Ани Коджаиванова и Николай Стоянов правят коментар по тези теми в новия епизод на "Гласът на Капитал". В епизода ще чуете защо се претовари здравната система, какви мерки могат да помогнат да се забави епидемията, кое е най-важното, което трябва да знаем за бюджет 2021, и трябва ли да ни притеснява растящият държавен дълг.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишния епизод:

Паркирай, ако можеш

Ивайло Станчев за това как да се реши проблемът със задръстването на София с автомобили.

Все още няма коментари
Нов коментар