Ще превърне ли Ковачки Мальовица в мега ски курорт...

... и как ще работим след пандемията, чуйте в новия епизод на "Гласът на Капитал"

   ©  Виктор Троянов
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Тази седмица в седмичния подкаст "Гласът на Капитал" ви разказваме две интересни истории. В първата част журналистите Калина Горанова и Росен Босев разказват как бизнесменът Христо Ковачки превзема емблематичната област в планината Рила Мальовица чрез подставени лица и с любезното съдействие на държавата. Ще чуете какви са намеренията му за съоръженията и местностите, които са придобити от близки до него фирми за стопанисване, и има ли опасност Мальовица да се превърне в следващото Банско.

А във втората част бизнес репортерът Йоан Запрянов разказва каква е равносметката на компаниите след най-мащабния експеримент по отдалечена работа, случил се принудително заради пандемията. През последния месец той разговаря с редица мениджъри на компании за това какви са техните планове за завръщане в офиса, както и с професионалисти от различни сектори за това как им се отразява работата от вкъщи и споделя наблюденията си.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който разказваме интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишният епизод:

Ваксините са (почти) тук. Краят на пандемията е на хоризонта

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    nabludatel_en avatar :-|
    Наблюдател
    • + 5

    Христо Ковачки - "консултат" на ТЕЦ-овете горящи боклуци, а също така, след като преди години беше осъден условно за укриване и неплащане на данъци, "консултира" и един от големите длъжници на НАП:
    "БРИКЕЛ" ЕАД с 37 574 601,97 лв. дълг към 31.10.2020
    https://bird.bg/debtors/?q=123526494

    Нередност?
Нов коментар