2020: Обзорът на редакторите

Събитията и процесите, които определят как ще живееем през следващата година, и инициаторът на БОЛД Димитрина Петрова за корените и бъдещето на популистката вълна

   ©  Надежда Чипева
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В последното издание за годината на подкаста "Гласът на Капитал" редакторите разсъждават над това в какво състояние ни оставя 2020 година и как отломките от случилото се ще ни засегнат лично и професионално през следващата година. Управляващият редактор Алексей Лазаров, икономическият редактор Ивайло Станчев и международният редактор Кирил Кирчев говорят за това как ще се развие политическата криза в България, кои ще са най-големите предизвикателства пред българската икономика, как ще тече възстановяването на глобалната икономика и какви ще са ефектите от смяната на американската администрация и Брекзит.

Във втората част на епизода ще чуете интервю на Румяна Червенкова с българската правозащитничка и един от основателите на БОЛД (Българска общност за либерална демокрация) Димитрина Петрова, в което те разговарят защо тези ценности са под такава мощна атака през последните години и къде са корените на популистката вълна, която залива света.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който разказваме интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишния епизод:

Пак замириса на зима...

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар