Замръзналият пазар на имоти или последствията от COVID-19 върху сделките

В четвъртия епизод на подкаста "Парите говорят" предприемачът Бисер Боев коментира как ще се движат цените на жилищните имоти в София след разхлабването на извънредното положение

"Тази година, ако пазарът на жилищни имоти в София направи 50% от обема си от миналата година, ще е голям късмет."

Така предприемачът Бисер Боев, който има над 20 години опит в имотни сделки, обобщава състоянието на пазара в разгара на коронакризата в новия епизод на подкаста "Парите говорят". Боев, който беше първият гост в поредицата преди една година, коментира как от активна търговия и горещ пазар през 2019 г. секторът на имотите достигна точката си на замръзване.

Заедно с водещите Еленко Еленков и Иван Ненков предприемачът коментира как ще се движат цените на жилищните имоти и сделките "на зелено", защо банките ще затегнат изискванията си за ипотечните кредити и как ще се промени пазарът на бизнес имоти след вдигането на извънредното положение.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди от първия сезон на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал