Какъв е отпечатъкът на корона кризата върху търговията с вино

Цветелина Николова от "Катаржина Естейт" и Светла Карабаджакова от Winebox обясняват тънкостите на инвестициите във вино в новия епизод на подкаста "Парите говорят"

Бюлетин: Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

Какъв е спадът на оборотите в търговията с българско и вносно вино заради затворените заведения пост-COVID-19? Как кризата форсира онлайн продажбите в бранша? Можем ли да очакваме скок на цените на вносното вино заради препятствията пред сезонните работници да стигнат до лозята на западноевропейските държави?

На тези въпроси дава отговор новият епизод на подкаста "Парите говорят", посветен на търговията и инвестицията във вино с дългосрочна цел. Гостуват Цветелина Николова, управляващ директор на една от водещите български изби - "Катаржина Естейт", и Светла Карабаджакова, управляващ собственик на вносителя Winebox, официален представител на българския пазар на над 30 изби от Франция, Испания и Италия.

В епизода ще научите още как и защо цял свят започна да пие новозеландски совиньон блан и къде е България в маркетинга си като дестинация за вино.

Бележка от редактора: Разговорът е записан на 7 май.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди от първия сезон на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Чуйте и предишния епизод:

Как да преодолеем икономическата криза, предизвикана от COVID-19

Финансовият журналист Николай Стоянов прави обзор на инструментите за подпомагане на българските граждани и фирми

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал