Тарифоматика или изкуството да пестиш

Слушатели споделят личен опит как избягват такси с умни финансови продукти в новия епизод на подкаста за инвестиции "Парите говорят"

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Как и къде можеш да сравниш таксите и условията на банките в България? Как можеш да изпращаш пари в рамките на ЕС и извън него, ако искаш да спестиш такси и комисионни за банкови услуги? Кои са най-удобните начини да даваш джобни и да следиш разходите на децата в семейството?

Това са част от темите в новия епизод на подкаста за инвестиции "Парите говорят". Водещите на поредицата събират един финансист, един адвокат, един IT експерт и един продуктов мениджър на финтех услуги, за да споделят своя личен опит за това какви платежни услуги и приложения използват, за да пазаруват и организират личните си финанси.

В епизода ще чуете още и какви притеснения имат относно споделянето на данни за своя начин на живот с платежни услуги и приложения и какво правят, за да се предпазят от евентуални злоупотреби.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал