Аудиокнигата на "Капитал" и АУБ - "Уроци за успех"

Девет разговора за успеха с хора, които променят правилата

Аудиокнигата на "Капитал" и АУБ - "Уроци за успех"
Аудиокнигата на "Капитал" и АУБ - "Уроци за успех"
   ©  Капитал
   ©  Капитал
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Всички търсим успех. Пожелаваме си го на празници и поздравяваме хората, когато го постигнат. И въпреки това: какво е успехът? Успехът може да е абстрактен, но генерално нямаме проблем да го разпознаем в хората. Затова е най-добре на абстрактният въпрос да отговорят конкретни хора.

"Капитал" и Американския университет в България (АУБ) обединиха усилия в аудиокнигата "Уроци за успех", за да ви запознаят с девет успешни българи. Общото между тях е, че са възпитаници на АУБ и че променят средата, в която живеят.

Трима журналисти от "Капитал" - Анина Сантова, Сирма Пенкова и Йоан Запрянов, проведоха общо девет разговора, в които техните събеседници говореха за времето си в университета, за кариерите си, за живота си, и, разбира се, за това какво за тях е успехът. Аудиокнигата, която ще чуете, събира в себе си всички тези разговори, които първоначално бяха записани като част от едноименната подкаст поредица.

В аудиокнигата ще чуете разговори с:

Даниел Томов, управляващ партньор във фонда за рисков капитал Eleven

Росица Заимова, основател на Dalberg Data Insights Румяна Тренчева, старши вицепрезидент в SAP
Моника Евстатиева, старши продуцент в разследващото звено на NPR Ефтим Ефтимов, вицепрезидент в Montway Васил Терзиев и Светозар Георгиев, двама от съоснователите на "Телерик" Светла Баева, активист и автор
Николета Попкостадинова, основател на Loveguide Стефан Иванов, съосновател на Challenger Capital Management Освен разговорите с тях, разделени в епизоди, в началото ви предагаме въведение от тримата автори, които отбелязват своите впечатления от гостите си, с които се срещаха и чуваха в

продължение на над половин година.

Аудиокнигата може да бъде чута в YouTube тук.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал