🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Пресконференция на Кубрат Пулев
Пресконференция на Кубрат Пулев
Пресконференция на Кубрат Пулев    ©  АНЕЛИЯ НИКОЛОВА
Пресконференция на Кубрат Пулев    ©  АНЕЛИЯ НИКОЛОВА
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен и брат ми. Истински хора, които със сърце и душа искат да променят нещо."

боксьорът Кубрат Пулев пред "Нова тв"

"Засега виждаме само опаковката, но не виждаме съдържанието, за разлика от арт инсталациите на Кристо, в които знаем какво представлява сградата, която той опакова. Засега виждаме само опаковката на тази нова формация, но не виждаме все още ясното съдържание, това, което стои зад платната. Нека видим ясно тяхната програма, техните приоритети, за да видим по кои от тях бихме могли да сътрудничим и да водим диалог."

секретарят на Партия "Има такъв народ" Виктория Василева пред БНТ

"Много пъти досега бяхме подготвени за сватба, но сватовете не дойдоха. Сега не се готвим за сватба, а за изрази на любов, тъй като сватбите са в ръцете на сватовете."

Еди Рама, премиер на Албания, цитиран от "Дневник.бг"

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    rvh16331594081078938 avatar :-|
    Svetoslav Zakhariev
    • + 2

    “Засега виждаме само опаковката на тази нова формация, но не виждаме все още ясното съдържание, това, което стои зад платната.”

    Е това е прекалено лесно за сатира: по принцип, ако изхождаме от терминологията на ветроходството, зад платната стои единствено и само въздух. :)

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал