🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

   ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Значи, някой по веригата прави нещо. Ами спрете да купувате за известно време олио или купете от съседните държави, ако е по-евтино, за да натиснете тези, които спекулират с цената. И тя ще падне."

банкерът Левон Хампарцумян пред БНТ

"Навремето мнозина бяха убедени, че Истанбулската конвенция не е заради насилието срещу жени, а за да ни натрапи еднополовите бракове и да ни вземе пола. Сега пък се забравя, че целта на Зелената сделка е спасяване на света от пагубните климатични промени чрез превръщане на Европа в първия неутрален по отношение на климата континент до 2050 г., и все повече се натрапва мнението, че тя е едва ли не специално измислена, за да ни "бръкне в джоба".

Ясен Бояджиев за "Дойче веле"

"Това, че ДПС е успяло да усвои мрежата на разстреляния бизнесмен, близък на Цветан Цветанов, Петър Христов, показва, че мястото на Пеевски там не е безобидно, това е форма на демонстрация, която обаче може да има тежки последици за ДПС."

лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева пред "Свободна Европа"

"Ние говорим за ваксинация, за управление на очакванията, за повишаване на доверието в институциите, за личен пример, за модерни комуникации, а какво получаваме в отговор - домашна снимка на миене на ръце."

PR специалистът Любомир Аламанов в профила си във Фейсбук

"Достатъчно е да се обърна към публиката и да кажа: скачайте, защото иначе ще угаснат прожекторите."

вокалистът на Coldplay Крис Мартин пред Би Би Си

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    selofia avatar :-P
    Селофия
    • + 1

    Хампарцумян, както винаги, си плещи празните меринджейски..
    Да... как не сме се сетили ..., той например си купува малцовото от таксФри шопа..

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал