🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Христо Петров - Ицо Хазарта
Христо Петров - Ицо Хазарта
Христо Петров - Ицо Хазарта    ©  Юлия Лазарова
Христо Петров - Ицо Хазарта    ©  Юлия Лазарова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Апатията е най-силното оръжие на престъпниците. Ако не е апатията, много неща щяха да са различни, но това е оръжието им - "седи мирен, от тебе нищо не зависи, седи - гледай си работата, защото ще пострадаш". И някои си седят. Само че някои не могат да седят, защото е по-силно от тях, и са готови да загубят всичко."

Христо Петров-Ицо Хазарта пред dnevnik.bg

"Намерението на Централната избирателна комисия (ЦИК) да бъдат преброени всички разписки от машините за гласуване на предстоящите на 14 ноември парламентарни и президентски избори е равностойно на идеята да се възложи на агенцията по храните да тества абсолютно всяка пита кашкавал, пусната на пазара."

говорителят на ЦИК Цветозар Томов пред БТВ

"С Кантарджиев и Балтов си говорихме вчера - дали вече има спасение за българите освен Господ. Няма легла, няма медикаменти, няма план. Закриха НОЩ, изчегъртаха проф. Кантарджиев, рядко добър човек. Проф. Балтов го свалиха от операция, пациентът се събужда от операция - няма го - изчегъртан."

бившият премиер Бойко Борисов пред журналисти
* уточнение

В статията "БНР има да ви каже нещо важно", публикувана в брой 43, стр. 22-23, е допусната невярната информация, че сайтът на "Дарик" има 12% доверие на аудиторията.

Всъщност този сайт не е включен в статистиката за доверие в медийните брандове, публикувана в доклада за дигитални новини на института Reuters през 2021, от който са взети данните.

Според изпълнителния директор на "Дарик радио" Христо Христов в данните за седмична посещаемост не става въпрос за сайта на радиото, а за новинарския сайт DarikNews.bg, собственост на "НетИнфо".

Редакцията се извинява за допусната неточност.
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал