КапиталНО

Изказванията от седмицата

   ©  Цветелина Николаева
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"ДПС се усетиха без Пеевски като с Пеевски. И се смятат за сатанизирани. Ето защо показват първо, че ако сатанизирането им продължи, всичко това може да доведе до етнически конфликт. Замислете се защо издигат за първи път турчин за президент и защо ходиха в Турция."

социологът Андрей Райчев пред Свободна Европа

"Офшорката за човек, който работи финанси, не е нещо лошо, но ако сте публична личност, заемаща държавни постове, защо имате офшорка?"

изпълнителният директор на Националната агенция за приходите Румен Спецов пред bТВ

"Искам да обърна внимание на колегите кандидати за народни представители, които утре ще управляват страната и здравеопазването, да не се подвеждат по това, че ковид ни е виновен за всичко. Здравната ни система е в изключително лошо състояние и нашите медико-статистически показатели са най-лошите и преди да дойде ковид."

служебният здравен министър Стойчо Кацаров на конференция, цитиран от "Дневник.бг"

"Знам, че не се радвате, но аз съм избран президент от тази зала. Не съм избран от един глас, а заради него не отиваме на балотаж. Хората, когато не знаят устава, си го интерпретират както искат шест месеца. Повече няма да коментирам техните изявления."

преизбраният президент на БФС Борислав Михайлов пред журналисти

"Всъщност аз съм Джеймс Бонд", каза веднъж Фиала в интервю. "Бонд може да стреля добре, както и аз. Говори също няколко езика и е добре образован, и аз се надявам, че отговарям и на тези критерии."

лидерът на дясноцентристкото обединение "Заедно" в Чехия Петър Фиала пред свои привърженици

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    selofia avatar :-P
    Селофия
    • + 3

    ДС библиотекарската Ндрагета, с фронтман А. Райч. , започва да разиграва покера с етническата карта... Ако беше таро предсказател, както Алена или други подобни чалгажии, това щеше да е картата Обесника...
    Хубаво е, че турците напоследък ясно се ориентираха доколко ДпС, като техен “представител“, всъщност са мутренска ОПГ за рекет...
    А за султан Ердоган такива... радетели на опр. мултигруп интереси, са опасно нежелани...Той достатъчно е накиснат с кюрдите, за да започне конфронтация с Европа.. Няма тук ход, Райчев.. Но за мисирките е удобно и доходно за напоителни разговори по Домуз ТВ..

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал