🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

MedFit Bulgaria представя за първи път в България пълната линия DAVID Health

Медицинският център предлага 50% отстъпка за всичките си услуги до края на май

MedFit Bulgaria представя за първи път в България пълната линия DAVID Health
MedFit Bulgaria представя за първи път в България пълната линия DAVID Health
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health вече са на разположение с пълната си линия в България - за това съобщиха от новооткрития медицински център MedFit Bulgaria.

MedFit Bulgaria отвори врати през месец май тази година с мисията да осигуряват физиотерапия и рехабилитация на световно ниво за пациентите у нас. По случай откриването му медицинският център предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май. Какви са те?

Иновативни технологии за рехабилитация

От медицинския център обясниха, че използват SMART технологии за контролирано и безопасно третиране на индивидуалните оплаквания чрез DAVID Health за кинезитерапия и BTL за физиотерапия. Услугите, от които могат да се възползват потребителите, са:

  • Рехабилитация при травми

Травмите са една от най-честите причини хората да търсят възможности за рехабилитация. Основни направления, в които MedFit Bulgaria предлага лечение, са при спортни травми, битов травматизъм, следфрактурни състояния, дисторзии (навяхвания).

Апаратурата, с която разполага центърът, осигурява пълноценно възстановяване на всички травми, неизискващи оперативно лечение. Ако се е наложило да бъде извършена оперативна интервенция, центърът предлага пред- и постоперативна рехабилитация.

  • Пост- и предоперативна рехабилитация

Освен с иновативните технологии екипът от специалисти на MedFit Bulgaria работи и за налагане на нова култура за лечение, образовайки потребителите си и техните близки за възможности именно като тази - предоперативна рехабилитация.

"У нас рядко се говори колко важни са предоперативната и постоперативната рехабилитация. Дори най-виртуозно направената операция не е ефективна по отношение на възстановяването на двигателната функция при липса на адекватна рехабилитация след това. Рядко се говори и за това, че предоперативната рехабилитация е подготовка, която значително скъсява периода на възстановяване", коментират специалистите на MedFit Bulgaria.

Освен рехабилитация при травми, пост- и предоперативна рехабилитация медицинският център предлага и терапии при болки в кръста, изправителна гимнастика, програми за превенция на здравето и програми за активно дълголетие. Подробна информация за тях е представена на сайта на центъра.

Как протича лечението

"Правилното определяне на състоянието, съобразено с индивидуалните особености на всеки човек са ключовия момент в пълноценното възстановяване на пациента. Преди да започне лечението се извършва преглед за определяне състоянието на потребителя и след това препоръчваме най-подходящото за него лечение. То може да включва: TECAR или лимфен дренаж, електропроцедури, ЛФК с терапевт или терапии с уреди David", казват от MedFit Bulgaria.

Прегледите, както и останалите услуги, са с 50% отстъпка до края на май, по случай откриването на медицинския центъра. Час за преглед може да бъде записан и онлайн през сайта www.medfit.bg

Какви са ползите от DAVID Health

DAVID Health е водещ доставчик на иновативни решения за рехабилитация и управление на болката. Техните терапии и технологии предлагат набор от предимства за пациентите, включително:

  • Персонализирани планове за лечение: DAVID Health използва модерна технология за създаване на персонализирани планове за лечение, които са съобразени с уникалните нужди и цели на всеки потребител. Този персонализиран подход гарантира, че потребителите получават възможно най-ефективното лечение.
  • Подобрени резултати: Доказано е, че иновативните терапии на DAVID Health подобряват резултатите за потребителите, намаляват болката и подобряват мобилността и качеството на живот. Тяхната терапия с виртуална реалност, интерактивни системи за биологична обратна връзка и роботизирани екзоскелети са предназначени да помогнат на пациентите да постигнат възможно най-добрите резултати.
  • DAVID Health е в челните редици на иновациите в рехабилитацията и управлението на болката. Потребителите, търсещи ефективна и иновативна рехабилитация и решения за управление на болката, могат да се запознаят с уредите DAVID Health на www.medfit.bg

Какви услуги предлага MedFit Bulgaria

Освен рехабилитация при травми, пост и предоперативна рехабилитация, медицинският център предлага и терапии при болки в кръста, изправителна гимнастика, програми за превенция на здравето и програми за активно дълголетие. Подробна информация за тях е представена на сайта на центъра.

Запишете си час за преглед още сега и се възползвайте от 50% отстъпка от цените по случай откриването на MedFit Bulgaria.