🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Place2Live Residence е комплекс от ново поколение

Проектът съчетава удобствата на градската среда с уединението на парковете в близост

Place2Live Residence е комплекс от ново поколение
Place2Live Residence е комплекс от ново поколение
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Затвореният бутиков комплекс Place2Live Residence, състоящ се от три жилищни сгради, в района на жк "Славия", е вдъхновен от стремежа на съвременния и модерен човек към балансиран и пълноценен живот. Проектът съчетава удобствата на градската среда, лукса и модерната архитектура с уединението и спокойствието на парковете в близост, които заедно създават място за живот с ново поколение комфорт. С висококачествената си изработка Place2Live Residence задоволява и най-малката необходимост на своите обитатели. Просторните и уютни апартаменти с максимална усвояемост на дневна светлина във всяко помещение и успокояваща панорамна гледка към Витоша, разкриваща се от тях, създават чувство за свобода и покой.

Изградена е и просторна паркова зона с детски площадки и богато озеленяване. Това позволява на живеещите да се отдадат на свободно време за семейството и отдих сред вълнуващите пейзажи и чистия въздух.

Place2Live Residence съчетава перфектно баланса между висок клас строителство и усещането за здравословна, сигурна и уютна среда, използвайки модерна визия и естествени материали.

Техническото изпълнение на проекта е с най-висококачествените съвременни системи и материали, които са гаранция за сигурност, функционалност, естетика и комфорт. Монолитна стоманобетонна конструкция, керамични тухли, вентилируема фасада с 15 см каменна вата, осигуряваща до 40% енергоспестяване годишно, дизайнерски високотехнологични асансьори и поръчкови блиндирани входни врати са само малка част от аспектите, които правят Place2Live Residence удивителен.

Гаражите и паркоместата в подземния паркинг с отопляема рампа са оборудвани с алармена система за детекция на пожар и газ, както и със система за евакуация и аварийно осветление заедно с вентилационни системи.

За просторните общи части е използвана подова настилка от естествен камък, окачени тавани със сензорни осветителни тела по индивидуален дизайнерски проект, а за сигурността на комплекса се осигурява контролиран достъп с 24-часово видеонаблюдение.

Комплексът е позициониран в сърцето на един от най-устойчиво развиващите се квартали в София - "Славия". Непосредствената близост до метростанция гарантира бърз достъп до всяка точка на София, а спирките на градски транспорт, училища и детски градини, магазини за стоки и услуги, както и близостта до здравни центрове, превръщат Place2Live Residence в удобно място за живеене от ново поколение. Всичко това в допълнение с ниското застрояване около комплекса олицетворява мечтания дом.

Домът не е просто място, домът е чувство на топлина, уют и сигурност. В този смисъл Place2LiveResidence не е просто строителен проект, а цялостно изживяване

Тони Миланов, Собственик и управител на строително-инвестиционна компания Place2live

Защо сте строители от ново поколение?

Подтикнати от търсенето на съвременния градски човек за баланс между работа и отдих, мисията на строително-инвестиционна компания Place2Live е да предостави на клиента мечтания дом, построен в съвкупност от здравословна среда, модерна архитектура, функционалност и ефективност. Залагаме на това всеки да се чувства като у дома си - не когато отвори врата на апартамента, а когато отвори входната врата на нашата сграда.

Отговорността ни е да създаваме висок клас жилищни сгради, които се отличават екстериорно и интериорно, които отговарят на най-високите международни стандарти и чиято стойност нараства с течение на времето. Поради тази причина влагаме възможно най-качествените материали, което от своя страна намалява експлоатационните разходи и повишава енергийната ефективност.

Желанието ни е да създаваме наш собствен облик и сградите ни да бъдат разпознаваеми и отличими. Поради непрестанно променящият се имотен пазар към строителите се поставят все по-високи изисквания. Радващо за индустрията е, че в годините се появиха компании, които създадоха подобен имидж. Смея да заявя, че ние се нареждаме сред тях, защото строителният сектор и жилищната среда в София имат нужда от визионери.

На какъв етап от реализацията си e Place2Live Residence?

Проектът Place2Live Residence е в напреднал етап на реализация, пред акт 15, като се извършват ключови довършителни работи. Екипът ни е фокусиран върху детайлите, които отличават комплекса. Фасадите на сградите вече са оформени с внимание към естетиката, създавайки модерен и елегантен външен вид.

Интериорно са завършени инсталациите - от отоплителните системи до вентилацията и електричеството. Това включва интегриране на съвременни технологии и иновативни решения, които да отговарят на високите стандарти за качество и устойчивост.



Има ли все още свободни за продажба апартаменти?

Комплексът е разпродаден на 65%, като все още има свободни апартаменти, които пуснахме в продажба в по-напреднал етап от реализацията на проекта.

Лоялните клиенти се умножават благодарение на високото качество, което вложихме във всички наши реализирани през годините проекти. Тази седмица стартираме и строителството на нов мащабен проект в кв. "Манастирски ливади" - Street of dreams, състоящ се от няколко бутикови жилищни сгради с модерна архитектура и функционални разпределения, изградени само на една улица.

Има ли възможност за завършване до ключ?

В нашата компания сме затворили цикъла и предлагаме услуги от А до Я, така че да създадем максимален комфорт на клиентите. Знаем, че времето е най-ценният актив, с който всеки разполага, поради тази причина се стремим да улесним нашите клиенти и да спестим от тяхното време. Имаме специализирано звено в извършването на ремонтни дейности, така че всеки апартамент може да бъде завършен до ключ. А също така в екипа ни разполагаме и с интериорен дизайнер, който може да изготви проект по задание на клиента.