🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Продуктите на "ЕКО МЕС" – с автентичен вкус и постоянно високо качество

Серията FIT MEAT на компанията е с натурални съставки, без Е-добавки

Продуктите на "ЕКО МЕС" – с автентичен вкус и постоянно високо качество
Продуктите на "ЕКО МЕС" – с автентичен вкус и постоянно високо качество
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Месопреработвателното предприятие "ЕКО МЕС" ЕООД е разположено в живописните хълмове на Средна гора в село Величково. Тук, в земята на одрисите, ние произвеждаме нашите продукти по автентични български рецепти.

Нашата цел е да съхраним традиционния вкус на предлаганите продукти, като предлагаме на нашите клиенти постоянно високо качество. Всички производствени процеси се извършват с най-модерно оборудване при постоянен технологичен контрол.

Нашето производство включва богата гама трайни варено-пушени и сурово сушени колбаси и деликатеси.

Ние контролираме всички критични точки на производствения процес от влагането на суровините, хигиената, условията на труд, транспорта и доставянето на продукцията до крайния клиент. Във фирмата е въведена системата за контрол на качеството и безопасността на продукцията IFS FOOd v.6.1 November 2017.

Ние в "ЕКО МЕС" непрекъснато се стремим да предлагаме на нашите клиенти продукти, които да отговарят на техните изисквания за по-здравословен живот.

Серията продукти FIT MEAT на "EKO MEС" ЕООД е най-новата и бързо развиваща се серия в портфолиото ни. Към момента серията се състои от следните продукти:

  • КРЕНВИРШ FIT MEAT
  • БЕКОН FIT MEAT
  • ШУНКА FIT MEAT
  • ШПЕК FIT MEAT
  • ЛУКАНКА FIT MEAT
  • СУДЖУК FIT MEAT
  • СУРОВО СУШЕНО СВИНСКО ФИЛЕ FIT MEAT.

Серията е създадена, за да отговори на високите изисквания на потребителите към храните, които ежедневно избират за своята трапеза, и да е в съответствие със световните тенденции за водене на здравословен и пълноценен начин на живот и намаляването на изкуствените добавки в ежедневния прием на храни. Всички продукти от серията са произведени от охладено месо с натурални подправки и съставки. При производството не се добавят изкуствени консерванти, овкусители и оцветители. Продуктите не съдържат глутен и лактоза, както и механично отделено месо.

Разработването на серията бе водено от идеята да върне доверието на потребителите към традиционните български колбаси и месни деликатеси, като същевременно запази автентичния им вкус.

СЕРИЯТА ПРОДУКТИ FIT MEAT:

- НЕ СЪДЪРЖАТ ИЗКУСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ, ОВКУСИТЕЛИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

- НЕ СЪДЪРЖАТ ГЛУТЕН И ЛАКТОЗА

- НЕ СЪДЪРЖАТ МЕХАНИЧНО ОТДЕЛЕНО МЕСО

- БЕЗ Е-ДОБАВКИ

- С НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ.