🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

По-бързо, по-удобно, по-лесно - MultiSport вече работи с дигитална карта

Приложението предлага улеснения и нови възможности за ползвателите

По-бързо, по-удобно, по-лесно - MultiSport вече работи с дигитална карта
По-бързо, по-удобно, по-лесно - MultiSport вече работи с дигитална карта
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

По-бързо, по-високо, по-силно. Всички сте чували мотото на олимпийските игри. Ако бъде перифразиран, девизът би се свързал отлично с новата дигитална карта на MultiSport. Тя вече е налична, като всеки потребител може да си я свали от app store/google play. С нея достъпът до услугите и обектите става по-бърз и по-удобен, посочват от Benefit Systems.

Чрез картата отпада необходимостта от предоставяне на документ за самоличност при всяко посещение в спортните обекти. Освен това се подобрява търсачката на обекти, като има и опция "локация на живо". По този начин потребителите ще могат бързо и лесно да видят всички спортни обекти, разположени в близост до тях, които приемат MultiSport карта.

Преходът към новото

Преминаването от пластиката към дигиталната карта е лесно. Предоставянето на документ за самоличност ще е необходимо само при първо посещение с дигитална карта, за да се потвърди снимката в приложението. След това подобно действие ще се прави само при смяна на снимка.

Важно уточнение е, че след преминаване към дигитална карта пластиката става неактивна и не може да се използва за посещение на спортни обекти.

Дигитална карта може да бъде както карта MultiSport, така и карта MultiSport Lite. Детските карти MultiSport KIDS остават само като пластика. Управлението на дигиталните карти не засяга по никакъв начин работодателите.

Време е за спорт

Целта на Benefit Systems е в бъдеще дигиталната карта да стане основният носител на картата MultiSport. От компанията посочват, че чрез приложението потребителите имат достъп до над 1000 обекта и повече от 500 активности чрез QR код, както и до повече от 250 обекта с отстъпки за спортни стоки и преживявания.

Скорошно изследване, поръчано от Benefit Systems, показа, че 20% от българите спортуват регулярно (поне веднъж в седмицата). В компанията са уверени, че дигиталната карта MultiSport ще допринесе за постигането на голямата цел - все повече хора да бъдат привлечени към спорта.

За повече информация вижте тук