🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

MultiSport LITE – леката категория в спортуването

"Бенефит Системс България" ООД предлага нова услуга за предпочитани спортни активности

MultiSport LITE – леката категория в спортуването
MultiSport LITE – леката категория в спортуването
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

MultiSport от години дава лесен и удобен достъп до най-различни спортове за всички. Картата е инвестиция в здраве за хиляди служители, които ценят свободното си време и активния начин на живот. Изборът, който дава MultiSport, е огромен - обхваща спортни дейности на стадиона, корта или ринга, във фитнеса, залата за йога и басейна. Картата Multisport Kids пък даде възможност на родители и деца да споделят свободното си време за здраве, енергия и тонус.

Хората с активен начин на живот обаче често имат своите пристрастия към любими спортове и занимания. С времето се доверяват на определени занимания и професионалисти, чиито подходи, методи, графици и темпове на тренировки им пасват най-добре. Избират спортни обекти, които са най-близо или най-достъпни до дома или офиса. И въпреки че имат огромен избор с MultiSport, на практика посещават едни и същи места, избират едни и същи активности. И тук се появява новата карта MultiSport LITE, която се стреми да отговори по-пълно на двигателните потребности и финансови възможности на спортуващите.

MultiSport LITE олекотява инвестицията в спортни активности

Новата карта е по-евтина за потребителите, но не намалява качеството на вложенията в здраве и грижа за себе си.

"Бенефит Системс България" ООД създава новия си продукт на базата на обратната връзка от своите партньори - работодатели и служители. Компанията от години събира, обработва и анализира мнения, данни и поведение на ползвателите, за да повиши качеството на услугите си и да подобри потребителското преживяване. Така възниква необходимостта от сегментиране на продуктовото предложение на "Бенефит Системс България" ООД, за да отговори на ясно очерталите се изводи за различните потребностите и възможности на спортуващите.

MultiSport LITE покрива 5 основни спортни активности

Мрежата на MultiSport LITE покрива 5 основни спортни активности - фитнес, бойни изкуства, плуване, народни танци и аеробни занимания. Те са избрани на базата на анализ на поведението на ползвателите и най-предпочитаните спортни дейности.

И с MultiSport LITE може да се посещава всеки ден по една активност. Тя дава достъп до тези основни дейности в повече от 350 обекта в страната. За притежателите на MultiSport LITE също е предвидена карта за придружител, като тя е същата по вид като картата на служителя.

Служителите избират по-добрия и изгоден за тях продукт

MultiSport LITE е нова мотивационна придобивка, която се предоставя на служителите на дадена компания чрез техния работодател. В зависимост от предпочитанията и навиците си служителите могат да избират между MultiSport и MultiSport LITE. За да предостави този избор, е необходимо компанията да сключи договор с "Бенефит Системс България" ООД или - ако вече е клиент - допълнително споразумение.

"Бенефит Системс България" ООД дава гъвкав избор за целия персонал на фирмата. Например, когато картата е финансирана от тях, се предоставят и двете карти, за да се избере по-целесъобразната услуга за индивидуалните възможности и предпочитания. Когато работодателят изцяло финансира мотивационната придобивката, е възможно да се предложи само новата карта MultiSport LITE. И тази карта, както и другите две услуги на "Бенефит Системс България" ООД, цели да подпомогне работодателите в грижата за доброто здраве, мотивация и кондиция на техните служители.

MultiSport или MultiSport LITE?

MultiSport е за всички, които търсят разнообразие от възможности и популярни спортни обекти, докато MultiSport LITE e за тези, които харесват основни активности и търсят по-ниска цена.

Основната разлика между двете карти е в големината на мрежата от обекти и разнообразието от спортни дейности. MultiSport Lite дава достъп до 350 обекта и 5 основни активности, докато MultiSport дава достъп до всички активности от мрежата на MultiSport Lite плюс още стотици обекти и дейности (над 1000 обекта за спорт и отдих в цялата страна), също и отстъпки за хранителни добавки и спортни стоки, както и специални сезонни активности.

Двете карти са като перфектна симбиоза за служители и работодатели, които инвестират в здраве, бодър дух и мотивация за успехи.

За "Бенефит Системс България" ООД

"Бенефит Системс България" ООД започва дейността си на българския пазар през 2015 г. Компанията дава възможност на корпоративните си клиенти да предоставят карти MultiSport на своите служители като част от пакета им с мотивационни придобивки. С картата могат да се посещават обекти за спорт и релакс, които са част от партньорската мрежа на организацията. Чрез картата работодателите имат още един инструмент за мотивация на служителите, спортните центрове могат да привлекат нови клиенти, а притежателите имат възможност да избират между голямо количество занимания в удобно за тях време. В портфолиото на "Бенефит Системс България" ООД има компании от всякакви индустрии, чиито служители имат най-различни предпочитания за спорт и свободно време.

Мисията на "Бенефит Системс България" ООД е да мотивира хората да спортуват и от 2019 г. е организатор на кампанията "Ден на маратонката", участва като партньор в две поредни издания на инициативата "Европейска седмица на спорта #BeActive", която се организира от Министерството на младежта и спорта.

Като създава още една карта, "Бенефит Системс България" ООД вярва, че прави спорта, здравето и грижата за себе си още по-достъпни и важни за всички.