🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Лекторите на HR and Leadership Forum 2019: Даниел Съскинд

Научен сътрудник по икономика в Balliol College, University of Oxford и съавтор на книгата The Future of the Professions

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Д-р Даниел Съскинд е научен сътрудник по икономика в Balliol College, University of Oxford, където изследва влиянието на технологиите и в частност на изкуствения интелект върху пазара на труда. Преди да започне изследователската си дейност, Съскинд трупа опит на "Даунинг стрийт" 10 като политически съветник и анализатор.

По-широката публика познава Съскинд и като съавтор на книгата The Future of the Professions, която той пише заедно с баща си Ричард Съскинд. В нея двамата разглеждат въздействието на технологиите върху пазара на труда и как обществото ще се справя с настъпващите технологични промени.

Съскинд ще е гост-лектор на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която "Капитал" организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Тема на неговата презентация е "Бъдещето на работата и професиите". От програмата на HR and Leadership Forum 2019 ще научите още:

  • Как успешно да се адаптираме към постоянната промяна
  • Битката за кадри - как да бъдем крачка пред конкуренцията
  • Как да постигнем баланс между технологията и човешките умения
  • Служителско преживяване - как да го изградим
  • Как да се възползваме от новите технологии на работното място

HR and Leadership Forum 2019

Конференцията ще се проведе на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уебсайта на събитието и във фейсбук. Вземете своя билет за събитието тук.
Все още няма коментари
Нов коментар