🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Кои медии ще четат в Министерския съвет през 2016 г.

Печатните абонаменти на МС включват общо 75 издания, сред които 39 вестника, 34 списания и 2 "книжки"

През 2016г. в Министерски съвет ще получават общо 24 копия от вестник "Труд".
През 2016г. в Министерски съвет ще получават общо 24 копия от вестник "Труд".
През 2016г. в Министерски съвет ще получават общо 24 копия от вестник "Труд".    ©  Надежда Чипева
През 2016г. в Министерски съвет ще получават общо 24 копия от вестник "Труд".    ©  Надежда Чипева
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Премиерът Бойко Борисов ще получава по едно копие на вестниците "Уикенд", "Галерия" и "Банкеръ", но по две на "7 дни спорт", "Меридиан мач" и "Тема спорт". Това показва разпределението на абонамента на Министерски съвет за печатни издания за 2016г. В двата абонамента на министър председателя с по две копия присъстват още изданията "24 часа", "Дневен Труд", "Монитор", "Стандарт", "Капитал", "168 часа", "Телеграф", "Капитал Daily", "Всеки ден", България днес" и "Сега".

Дирекция "Правителствена информационна служба" пък е абонирана за 23 издания, като 10 от тях ще бъдат получавани в 3 броя - един за директора на дирекцията и 2 за самата организация. Това са "24 часа", "Дневен Труд", "Монитор", "Стандарт", "Капитал", "Капитал Daily", "168 часа", "Телеграф", "Уикенд" и "Галерия".

Всъщност абонаментите на Министерски съвет за 2016г. включват общо 75 издания - 39 вестника, 34 списания и 2 "книжки" ("Новите моменти при възлагане на обществените поръчки" и "Човешки ресурси - книжно тяло"). Най-много копия (24) ще бъдат получавани от вестник "Труд", а на второ и трето място застават "24 часа" и "Стандарт" със съответно 22 и 21 броя. Всеки от вестниците "Капитал", "Капитал Daily" и "Сега" е включен в общо 13 от абонаментите на управляващите.

Сред по-интересните неща в обявените абонаменти е фактът, че "Национален съвет за тристранно сътрудничество", Дирекция "Вероизповедания", Отдел "Приемна", Дирекция "Програмиране на средствата от ЕС", "Звено по сигурността на информацията" и началникът на охраната на МС ще получават само и единствено вестник "Труд". Специализирано звено "Пожарна безопасност и защита на населението" от своя страна ще се информира само от вестник "24 часа".

3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    kolisti avatar :-|
    бай кольо
    • + 73

    Абонамент? Т'ва к'во е?!

    Нередност?
  • 2
    marsupial avatar :-?
    melchett
    • + 45

    добре, а някое чуждоезично издание?

    Нередност?
  • 3
    laveol avatar :-|
    laveol
    • + 3

    За нивото на въпросните институции може да се съди по нивото на най-популярните сред тях издания. В-к "Труд" конкретно от няколко години е кривнал към дъното, а специално последните две се е заел здраво да го дълбае.

    Нередност?
Нов коментар