Започва третата бизнес програма на EY за жени предприемачи

Инициативата е с продължителност една година, а крайният срок за записване е 31 юли

Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

За трета поредна година международната консултантска компания EY организира обучителна програма за жени предприемачи от цяла Европа. Инициативата EY Entrepreneurial Winning Women има за цел да даде практически умения на участничките за разрастване на бизнеса им и излизането на чужди пазари.

Условия за кандидатстване

За да се включат в надпреварата, дамите бизнес лидери трябва да управляват технологичен бизнес или такъв, който предлага иновативни решения в традиционни индустрии. Компаниите трябва да са поне на една година, да са базирани в Европа и да имат приходи над 1 млн. евро за 2017 г. или за последните 12 месеца.

Желаещите да участват в програмата трябва да попълнят онлайн формуляр в сайта на EY не по-късно от 31 юли, където подробно на английски език да представят компанията, в която работят, позицията, която заемат, както и да прикачат външни препоръки.

Фокус на програмата

Инициативата EY Entrepreneurial Winning Women е безплатна за дамите предприемачи и е с продължителност една година, през която те ще преминат през редица менторски програми и активности. Обученията ще бъдат фокусирани в подобряването на пет ключови бизнес умения, сред които как да определят необходимото финансиране и да разраснат бизнеса си, изграждане на публичен образ и връзки с ключови хора. По време на обучението участничките ще имат възможност да се срещнат с успели предприемачи, инвеститори и консултанти.

В предишните издания на програмата от България участваха две дами бизнес лидери. Сред тях беше съоснователката и главен хранителен технолог на RooBrands Анита Класанова. Компанията й произвежда сурови биодесерти (барчета) и здравословни веган бисквити. В интервю за "Капитал" в края на 2017 г. тя определя участието си в EY Entrepreneurial Winning Women като лична победа и стимул да започне да споделя кулинарния си опит. В предприемаческата програма участва още и изпълнителният директор на ClaimCompass Татяна Миткова. Фирмата достига до пътници със закъснели или отменени полети и ги представлява пред авиокомпаниите срещу комисиона от компенсацията.

Все още няма коментари
Нов коментар