Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Бихте ли плащали такса за обществена телевизия, ако не излъчва реклами?

Преглед на профилСъздадена от:Ганева
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

6 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил dmode Рейтинг: 489 Неутрално
21 сеп 2010 09:09 1
- +Оценка
-1 +5

Няма да е лошо да се преосмисли ползата от подобна "обществена" телевизия. За момента тя обслужва единствено управляващите - като инструмент за манипулиране на обществото. Мнението ми е, че по принцип от подобна телевизия изобщо няма нужда.

 
Преглед на профил Roumiana Mitropoulou Рейтинг: 8 Весело
23 сеп 2010 18:03 2
- +Оценка
+5

Ще започнат първоначална без реклами, след това ще кажат, че парите не им стигат и за това ще сложат пак реклами....как ще си плащат тлъстите заплати и хонорари.....за сметка на народа

 
Преглед на профил antisocial Рейтинг: 409 Разстроено
25 сеп 2010 16:35 4
- +Оценка
+2

Не, дори на мен да ми плащат за да я гледам! ако продължва да е в сегашния формат, да защитава(целува задни части) на тия дето са на власт и пълни олигофрени на шуро-баджанашки принцип да правят предаванията както е в момента, просто няма шанс.

_____

There is no such thing as free lunch.
 
Преглед на профил ilinko Рейтинг: 707 Неутрално
25 сеп 2010 22:14 5
- +Оценка
-1 +5

Като се има впредвид каква е българската обществена телевизия, въпросът трябва да бъде зададен различно:
Смятате ли, че има нужда от обществена телевизия в България?

 
Преглед на профил email Рейтинг: 466 Неутрално
5 окт 2010 16:02 6

ДА, бих плащал. Дори и сега БНТ е гледана от мен телевизия като оставим на страна казаното от [#4] "Zero Tolerance", което е вярно и е доста дразнещо. Все пак там намирам предавания които не могат да се намерят в другите частни и 100% комерсиализирани телевизии, които бих се обърнал към [#1] от "dmode" също обслужват управляващите не по-малко, а и не само тях.

Всъщност ситуацията е такава, че ми се ще и другите телевизии да приличат малко на БНТ, както и БНТ да заприлича малко и на другите телевизии.