Супер звук в мини тяло

Кои са най-добрите TWS слушалки на пазара

Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Безжичните слушалки от типа true wireless еarbuds (TWS - тапи без никакъв кабел) стават все по-популярни и през последната година са една от най-бързорастящите категории. Причините са няколко - bluetooth връзката с телефона е по-добра и стабилна от всякога, контролът се подобрява с всеки следващ модел, батериите стават все по-издръжливи, а за капак звукът е качествен и всичко това в компактен, удобен дизайн. На пазара вече има стотици модели за потребители с всякакъв бюджет. "Капитал" подбра няколко от тях.

Apple AirPods Pro

Цена: 520 лв.

С тазгодишния си по-скъп модел Apple подобри безжичните си слушалки във всяка една сфера - тъч контролите са изключително удобни, дизайнът е водоустойчив, а вече е добавена и активна шумоизолация. Качеството на звука е значително подобрено спрямо предишните модели, а свързването с iPhone се става само с доближаване до смартфона. Батерията издържа около четири часа и половина, а кутията добавя още 24 часа и включва и безжично зареждане.

Samsung Galaxy Buds

Цена: 260 лв.

Samsung пуснаха Galaxy Buds в началото на годината и в момента моделът е един от най-популярните за Android смартфони (естествено, могат да се ползват и от iPhone). Слушалките предлагат много добра комбинация от изключително добър звук, дълга батерия (над 6 часа), малък кейс с безжично зареждане, добавящ още 7 часа живот, и тъч контроли. Настройките се сменят много лесно през приложението Samsung Galaxy Wearable. Може би най-доброто съотношение цена-качество в този списък.

Jabra Еlite 65T

Цена: 360 лв.

Jabra са специализирани в производството на професионална аудиотехника и слушалките им за крайни потребители използват цялото натрупано ноу-хау досега. Elite 65t е миналогодишният модел, който обаче предлага много добри възможности. Като например персонализиран еквалайзер и различни настройки през приложение. Батерията издържа до 5 часа и още 15 часа със зарядния кейс.

Sony WF-1000XM3

Цена: 450 лв.

WF-1000XM3 са слушалките с може би най-качествен звук и бас в този списък. Предлагат много добра активна шумоизолация, а приложението на Sony дава възможност за адаптивен контрол на звука, еквалайзер и предварително зададени профили, както и персонализиране на контролите. Батерията издържа 6 часа, а кейсът дава още 18 часа чрез 3 допълнителни зареждания.

Xiaomi Redmi Airdots

Цена: 70 лв.

Най-хубавото в Redmi Airdots е цената. Срещу нея потребителят получава пластмасови слушалки със звук със сравнително добро качество, лесно свързване и около 4 часа батерия (плюс още 8 от кейса). За да се постигне тази цена, естествено са направени компромиси откъм качество, но пък Redmi Airdots е идеален за купувачи без голям бюджет. Моделът може да бъде поръчан за още по-малко пари от китайски сайтове.

JLab JBuds Air

Цена: 110 лв.

JLab Audio има репутацията на добър производител на качествени безжични слушалки на поносими цени. JBuds Air не е изключение и един от най-продаваните евтини модели в САЩ, като може да бъде поръчан и с доставка до България. Звукът е добър, като има три предварително създадени профила на еквалайзера. Батерията издържа четири часа, а зарядното дава още 10 часа живот.

TOZO T10 TWS

Цена: 80 лв.

Китайският модел може да бъде закупен от Amazon и доставен до България, като срещу цената от около 80 лв. предлага 3.5 часа батерия плюс още 9 часа в калъфа (поддържащ безжично зареждане), чист звук и бърз контрол с бутони в двете слушалки. Моделът е и водоустойчив и издържа под дъжд и сняг и дори известно време във вода.

SoundPeats TrueFree

Цена: 60 лв.

Моделът е подходящ за всеки купувач с ограничен бюджет и предлага слушалки с добър дизайн и изработка. Звукът има изключително дълбок бас, а батерията издържа 3-4 часа, но кейсът дава още около 5 зареждания. Може да се закупи от Amazon или други международно онлайн търговци.
2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    diogen avatar :-(
    diogen

    Поради що се срамите да пишете на български? "Кейс" ... WTF!

    Иначе статият е ОК - благодаря за препоръките!

    Нередност?
  • 2
    tomar30 avatar :-|
    tomar30

    Леко измислени устройства, като едва ли са тествани повечето. При такова разнообразие на пазара да се представят неизвестни китайски марки и такива, които наистина са на един клик и един ден разстояние с това заглавие ми олекна статията.

    Нередност?
Нов коментар