Домашно кино: истинската история зад Inventing Anna, Уил Смит като бащата на сестрите Уилямс

Inventing Anna

През 2019 г. Анна Сорокин e призната от съда на Ню Йорк за виновна за измами в размер на 275 000 долара. Между 2013 и 2017 г. младата жена, произхождаща от семейство на руски мигранти в Германия, се представя за заможна наследница на германски милиардер на име Анна Делви. Каква е истинската история на измамницата ще видим в новия драматичен сериал на Netflix. В образа ѝ влиза Джулия Гарнър, позната от сериала Оzark.

Премиера, Netflix, 11 февруари

Методът "Уилямс"

Как сестрите Винъс и Серина се превръщат в изключителните спортистки, променили света на тениса завинаги? Зад успеха им стои техният амбициозен баща Ричард Уилямс, който с неконвенционалните си методи и непоклатима вяра в таланта им успява да ги превърне в международно явление. В главната роля в биографичния филм е Уил Смит.

Премиера, HBO и HBO GO

This is Going to Hurt

Сериал на BBC, базиран на хитовата автобиографична книга на Адам Кей, излязла на български под заглавието "Докторе, боли" (изд. "Бард"). В нея стажантът в родилно отделение описва преживяванията си като част от британската здравна система и опита си да балансирa между личния си живот и 100-часовата работна седмица. В главната роля в комедийната поредица е Бен Уишоу ("Парфюмът", "Един много английски скандал", "007 Координати: Скайфол").

Премиера, BBC

Гениалната приятелка III

Трети сезон на драматичния сериал по едноименната хитова поредица на Елена Феранте. Елена Греко е възрастна писателка. Когато Лила, най-важната приятелка в живота ѝ, изчезва безследно, тя включва компютъра в пълната си с книги къща и започва да пише историята на бурното им 60-годишно приятелство.

Премиера, HBO GO

4 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 2
    pdr441109238 avatar :-|
    Ваниела

    Бистра е страшно подмолна жена и не бива да се занимавате с нея. Тя ще направи всичко възможно да ви подхлъзне да си инвестирате парите в глупости ...

    Нередност?
  • 3
    aou501110385 avatar :-|
    Наталия

    Жените сме доста злобни и манипулативни същвства, но при Бистра тези две качества са доста силно изявени. Нямам думи за нея ...

    Нередност?
  • 4
    wuf451093161 avatar :-|
    Дарина

    Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.

    Нередност?
Нов коментар