Домашно кино: първи сезон на Suspicion с Ума Търман

Suspicion

Ума Търман е в главната роля в новия драматичния сериал на Apple TV+. В поредицата, базирана на успешния израелския трилър от 2015 г. False Flag, тя е влиятелна бизнес дама, чиито син е отвлечен от хотел в Ню Йорк. За деянието са обвинени четирима наглед обикновени британци, които са били на същото място във въпросната нощ. Те не разполагат с много време, за да докажат своята невинност. Въпросът е дали някой им вярва? Кой всъщност стои зад мистериозното отвличане?

Премиера, Apple TV+, 4 февруари

Отгледан от вълци II

Втори сезон на научнофантастичния сериал, провокирал зрителския интерес още с първите си кадри през 2020 г. В новите десет епизода създателят и сценарист Арън Гузиковски (както и Ридли Скот, режисьор на два епизода и част от продуцентския екип) поставя двамата главни герои, Майката и Бащата, пред редица изпитания след нахлуването на нашествениците - търсене на друг дом, конфликтни ситуации и промяна в самите тях.

Премиера, HBOGO

Chloe

Психологически британски трилър, фокусиращ се върху тъмната страна на социалните мрежи. Поредицата от шест части е създадена от сценаристката и режисьорка на Sex Education Алис Сийбрайт и е описана като "мистерия за манията, измамата, идентичността и скръбта". Главната героиня Беки (Ерин Дохърти от The Crown) води тежък ежедневен живот, разтуха от който получава, следвайки инфлуенсърка на име Клоуи и нейния идеален лайфстайл. Внезапно обаче влиятелната млада жена умира, а Беки се опитва да разбере какво се е случило, като влиза в нейния кръг под нова самоличност

Премиера, BBC, 6 февруари

Все още няма коментари
Нов коментар