Домашно кино: Кристен Бел между сатирата и трилъра, Дензън Уошингтън и Рами Малек в нов филм

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window

Новият минисериал на Netflix е саркастичен поглед към криминалните филми, в които случаен човек става свидетел на престъпление и започва да наблюдава съседите си. В главната роля е Кристен Бел - Анна е с разбито сърце, води монотонно съществуване, обича да пие червено вино и гледа как животът тече под прозорците й, докато става свидетел на убийство. Осем половинчасови епизода сатира и мрачна комедия.

Премиера, Netflix, 28 януари

Pam & Tommy

Минисериалът на Hulu разказва за краткия брак на Памела Андерсън (Лили Джеймс) и Томи Лий (Себастиан Стан), откраднатия от дома им и впоследствие качен в интернет техен секс запис. Поредицата разглежда срещата между личното и публичното пространство, технология и знаменитостите, проследява началото на съвременната ера на риалити телевизия, интернет културата и възприятията на аудиторията. Режисьор и създател на сериала е Крейг Гилеспи ("Аз, Тоня").

Премиера, Hulu, 2 февруари

Raising Dion

Супергеройската история, базирана на едноименния комикс и късометражен филм от 2015 г. Сюжетът проследява живота на самотната майка Никол Рийз и нейните опити да се справи с предизвикателствата в отглеждането на 7-годишния ѝ син след смъртта на съпруга ѝ. Скоро тя установява, че Дион има специални сили и мисията ѝ става да пази силите му в тайна, докато те разберат какви са и откъде идват. Но сега, освен да опазят себе си, трябва да спасят и целия град Атланта.

Премиера, Netflix, 1 февруари

Малките неща (The Little Things)

Джо Дийкън (Дензъл Уошингтън) е заместник-шериф на област Кърн, но е изпратен в Лос Анджелис във връзка с намирането на улики, които водят до сериен убиец. Рами Малек е в ролята на сержант Джим Бакстър, който става партньор в разследването. Във филма на Джон Лий Ханкок участват още Джаред Лето и Крис Бауер.

По HBO GO от 30 януари.

Все още няма коментари
Нов коментар