🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Wine & Spirits Show 2022: Какво ново при виното, бирата и алкохолните напитки

Второто издание на професионалното изложение ще посреща бизнес посетители, но и ценители от 7 до 9 април в "Интер експо център"

Новите и вече утвърдени предложения на пазара при виното, бирите и коктейлите - това ще могат да видят посетителите на всеобхватно международно изложение за напитки Wine & Spirits Show 2022. То ще се случи за втори път от 7 до 9 април в зали 5 и 6 на "Интер експо център" - София. Изложението е съвместна продукция на DiVino и "Интер експо център" събира производители, вносители, търговци и дистрибутори на вино, бира и коктейли, а също и на водка, уиски, коняк, джин, ром, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати - както продукти на индустрията, така и крафт напитки и продукти от премиум сегмента. Силно е присъствието на български производители, но разнообразието от внос също е изобилно.

Целта на събитието е да привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери - накратко, професионалистите в този обширен бранш.

Освен за бизнеса обаче изложението е привлекателно и за всички любители и ценители на качествените напитки, хора с интерес към света и хора с добър вкус. Повечето от напитките могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите, има възможност за извършване и на преки продажби.

Полезна както за бизнес посетителите, така и за любителите е допълнителната програма от лекции, семинари и тематични дегустации, достъп до които дава входният билет, но е нужна и предварителна регистрация. Освен това в изложбената зала ще има и обособен гурме кът с подбрани качествени деликатеси, зехтини, кафе, шоколад. Отвън пък посетителите ще разполагат със Street Food парк - с разнообразна храна.Wine & Spirits Show е вдъхновено от мащабните и популярни международни изложения в тази област и има амбицията да се превърне в най-голямото подобно събитие, обединител на бранша, не само в България, а и в района на Балканите. Стремежът на организаторите от "Интер експо център" и DiVino е да създадат професионална атмосфера за представителите на бизнеса - изложители и клиенти, както и интересно и полезно преживяване за всички останали посетители.