🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино | Сериал по Джон льо Каре, документална поредица за Аляска

Новите заглавия в стрийминг платформите

Малката барабанчица (The Little Drummer Girl)

Минисериал от шест част, базиран на едноименния бестселър на Джон льо Каре. Действието му се развива в края на 70-те години на ХХ век и разказва за Чарли, млада английска актриса, която е вербувана от израелските служби "Мосад", за да се внедри в палестинска терористична клетка - решение, което ще изисква целия й актьорски талант и ще я изложи на риск. Участват носителят на "Еми" и "Златен глобус" Александър Скарсгард, два пъти номинираният за "Оскар" Майкъл Шанън и номинираната за "Бафта" Флорънс Пю.

Премиера, HBOMax

The Future Of

Какво ще е бъдещето на кучетата, срещите, игрите, чийзбургерите, стайните растения, спорта, здравето? Документална поредица от 12 епизода, всеки по около 20 минути, се фокусира върху темата на заглавието му и разглежда развитието й в близко и далечно бъдеще.

Премиера, Netflix

Първите жители на Аляска

Чисто новата документална поредица от 8 едночасови епизода проследява избрани коренни жители на Аляска, които разчитат на древна мъдрост, както и на техники за лов, строителство и оцеляване, за да осигурят просъществуването им през следващото хилядолетие. Изправени срещу непрестанно променящия се суров пейзаж на мястото, непрекъснато намаляващите по брой коренни жители имат само един изход - да живеят като предците си.

Премиера, National Geographics, 14 юли, всеки четвъртък от 21:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар