🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: Западен свят IV, Man Vs Bee с Роуън Аткинсън и Only Murders in the Building 2

Премиерите в стрийминг платформите през следващата седмица

Западен свят IV

След двегодишно чакане четвъртият сезон на отличения с награда "Еми" дистопичен научнофантастичен нео-уестърн сериал е най-накрая тук. Като имаме предвид финала на третия му сезон, може да сме сигурни, че в новите осем епизода нищо няма да бъде същото. Съавторът на поредицата Лиза Джой сподели, че героят на Джеймс Марсдън - Теди, ще се завърне, а персонажът на Евън Рейчъл Ууд ще ни изненада още повече, тъй като видяхме Долорес да умира в последния излъчен епизод.

Премиера, HBOMax и HBO, 27 юни

Man Vs Bee

Един от най-разпознаваемите комици по света, добил широка популярност заради ролята си на Мистър Бийн - британецът Роуън Аткинсън, влиза в нова забавна роля. В минипоредицата на Netflix той е Тревор - баща, който, за да си осигури допълнителни приходи, започва да се грижи за луксозно имение. Но изведнъж в него попада пчела, която се превръща в непрежалим враг. Кой ще спечели и какви непоправими щети ще бъдат нанесени по време на гонитбата?

Премиера, Netflix, 24 юни

Only Murders in the Building 2

Още се първия си сезон сериалът на Hulu с участието на Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин се превърна в истински хит. Продължението му се появява бързо на екран за още потапяне в света на мистериите и очарователен хумор. Тримата им герои - почитатели на истинските престъпления и автори на подкаст, посветен на тях, сега са въвлечени в убийството на Бъни, отговаряща за тяхната пълна с тайни сграда "Аркония" - в престъплението, което сами разследват...

Премиера, Hulu, 28 юни

Все още няма коментари
Нов коментар