🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: Luckiest Girl Alive с Мила Кунис и "Нямаш място в нашия град" по HBO Max

Най-новото в стрийминг платформите

Нямаш място в нашия град

Какъв е Перник и жителите му отвъд клишето - това разкрива документалният филм-наблюдение на режисьора Николай Стефанов. Благодарение на безпрецедентния достъп камерата му проследява обществени и лични кризи, за да покаже живота отвъд коравия външен вид и познатите вицове. Опознаваме футболната агитка на "най-коравия" град в България през Цецо, Мимето, Дадо и останалите фенове, отдадени на успеха на отбора, носещ борбения дух на техните предци, миньорите...

Премиера, HBO Max и в HBO

Hellraiser

Приготвяме се за Хелоуин с тази нова адаптация на новелата на Клайв Баркър от 1986 г. Hellraiser е филм на ужасите, проследяващ Райли - млада жена, която се опитва да се пребори с пристрастеността си към наркотиците, но вместо това попада на древна пъзел кутия. Тя не подозира, че кутията се използва за призоваване на група свръхестествени създания от друго измерение, наречени ценобити, и ги "кани" случайно в нашия свят, отприщвайки страшно зло.

Премиера, Hulu

Luckiest Girl Alive

Мила Кунис е жена с тъмно минало във филмовата адаптация на дебютния роман на Джесика Нол от 2015 г. Героинята й е нюйоркчанката Ани Фанели, която води перфектен живот и се готви за предстоящата пищна сватба с годеника ѝ, докато не се съгласява да бъде интервюирана от екип документалисти. Решението й я води до абсолютен кошмар - тя е принудена да преразгледа минала травма, нейното изнасилване в гимназията.

Премиера, Netflix

Все още няма коментари
Нов коментар