Домашно кино: Деймиън Люис и Гай Пиърс в "Шпионин сред приятели"

Какво ново в стрийминг платформите

Шпионин сред приятели

Никълъс Елиът и Ким Филби са двама британски шпиони и дългогодишни приятели. Филби се превръща в най-известния дезертьор на Великобритания и съветски двоен агент, а предателството му е разкрито в разгара на студената война. Това довежда до разтрогването на отношенията между британското и американското разузнаване - Режисираната от носителя на награда BAFTA Ник Мърфи ("Спаси ме", "Коледна песен") поредица е базирана на бестселъра на Бен Макинтайър. Главните роли са поверени на Деймиън Люис ("Братя по оръжие", "Милиарди") и Гай Пиърс ("Мементо", "Мер от Ийсттаун").

Премиера, HBO.

В сърцето на машината

Още един нов български филм в каталога на HBO. "В сърцето на машината" на продуцента и режисьор Мартин Макариев е с участието на Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков и др. Действието му се развива в един от цеховете на завод, в който работят затворници, осъдени за тежки престъпления. Група от тях се изправя срещу надзорниците и ръководството, а това поставя на дълбоко, разтърсващо изпитание моралните граници на всеки от замесените.

Премиера, HBO

Dear Edward

След тежка самолетна катастрофа единственият оцелял е 12-годишно момче. Всички останали 191 пътници, включително семейството му, намират смъртта си. Едуард заедно с близките на загиналите се опитват да осмислят случилото се, докато се опитват да се справят с действителността, създават нови връзки и неочаквани приятелства. Драматичният сериал е базиран на едноименния роман на Ан Наполитано, а историята е вдъхновена от реален случай - разбиването на самолет на 12 май 2010 г., при която умират всички 103 пасажери и екипът, с изключение на 9-годишно момче.

Премиера, Apple TV+

Все още няма коментари
Нов коментар